Redactia.ro
Home » Monden » De necrezut! Adela Popescu a „dispărut” de la nunta cu Radu Vâlcan. Vedeta a mărturisit tot

De necrezut! Adela Popescu a „dispărut” de la nunta cu Radu Vâlcan. Vedeta a mărturisit tot

Adela Popescu este o persoană foarte transparentă și sinceră când vine vorba despre viața privată. Aceasta a povestit din ce motiv a dipărut preț de câteva minute de la nunta ei și a lui Radu Vâlcan.

Adela Popescu a adormit la nunta cu Radu Vâlcan

Prezentatoarea matinalului de la PRO TV a mărturisit că a „dispărut” preț de 10 minute de la nunta cu Radu Vâlcan care a avut loc în luna august a anului 2015. Vedeta era foarte obosită și a simțit nevoia să se odihnească puțin.  Aceasta a așteptat ca invitații să își îndrepte atenția în altă parte, iar ea s-a întins pe o canapea a localului unde avea loc evenimentul  să tragă un pui de somn. Amuzant, este faptul că nimeni de la eveniment nu a observat că ea lipsește! Vedetei nu-i pare rău și este foarte asumată în ceea ce o privește.

„Acum ce să fac. Să vă zic marele secret. Nu am mai zis pana acum, dar eu la nunta mea am dormit. Da, am dormit. M-am dus pe o bancuta acolo, canapea, ce era ea si m-am pus să dorm, Nu cu orele, 10 minute acolo. (…) Nu am zis, va dat seama. Cum sa zc ca ma duc sa dorm cu invitatii acolo? Am plecat asa pe furis. (…) Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio (…)”, a declarat Adela Popescu, la televizor, relatează „Click!”.

Prezentatoarea TV, probleme cu somnul încă din copilărie

Adela Popescu este obișnuită să adoarmă ân public. Pe contul său de Instagram, le-a mărturisit urmăritorilor ei că este obișnuită să doarmă oriunde, încă de când era micuță.

„Când eram mică ai mei categoric nu mi-au făcut un program pe somn. Adormeam pe canapea în sufragerie cu musafirii grămadă, în poală mamei la vreo nuntă în sat, desigur, și în patul meu, dar nu după un program fix. Practic adormeam când mi se făcea și unde mi se făcea somn. Și mi se făcea, normal, că așa sunt copiii, trag de ei până nu mai pot, extrem de târziu. Ce vreau să spun cu asta: Am o relație cu somnul bună. O asociere de plăcere cumva. E plăcut să adormi când simți că ți-e foarte somn”, a scris Adela, pe rețelele de socializare.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: