Redactia.ro
Home » Monden » De necrezut! Cove încasează de două ori mai puțin decât la trustul de unde și-a dat demisia

De necrezut! Cove încasează de două ori mai puțin decât la trustul de unde și-a dat demisia

Fostul coleg de platou al Adelei Popescu și-a micșorat veniturile considerabil de când și-a dat demisia de la trustul „Pro TV” în detrimentul celor de „Prima TV”. Ce l-a făcut să accepte un salariu de două ori mai mic.

Cove încasează de două ori mai puțin la noul loc de muncă

Acum, după aproape un an de când Cove a renunțat la rolul de co-prezentator al emisiunii „Vorbește lumea”unde împărțea platoul alături de Adela Popescu, s-a aflat ce sumă încasează acesta lunar de la noul trust TV unde s-a angajat, Prima TV.

„Conform datelor care apar pe declarația de avere, Cove încasa lunar, de la postul din Pache Protopopescu, 26.700 de lei (puțin peste 5.300 de euro), pe când acum, la noul trust, încasează 15.000 de lei în fiecare lună, ceea ce înseamnă mai puțin de 3.000 de euro”, explică „Fanatik.ro”.

Motivul pentru care Cove și-a dat demisia anul trecut

Cove a declarat în momentul în care și-a dat demisia că nu a avut un motiv de nemulțumire, ci doar a obosit, fiindu-i greu să aibă zilnic emisiuni live:

„Nu pot spune că a fost ceva ce m-a nemulțumit, a fost o perioadă foarte frumoasă, obositoare, e drept, pentru că nu este ușor să ai o emisiune în direct, zilnic.

Dar singurul motiv de nemulțumire era acela că nu puteam pleca foarte departe în vreo călătorie, pentru că doar weekend-urile le aveam libere și nu îmi puteam permite o călătorie mai lungă. Mai ales pentru copii a fost greu. Mie îmi place să merg iarna în destinații calde, iar acestea sunt departe și nu îmi puteam permite aceste vacanțe.”, a declarat Cove pentru spectacola.ro.

Cove și soția, vacanță de vis în Turcia

Gabriel Coveșeanu, alias Cove, și soția sa, Florentina și-au împlinit destinele în urmă cu 9 ani. Cei doi au petrecut o vacanță de neuitat în Turcia alături de cei doi băieți ai lor, Mihai Răzvan, dar și Bogdan Matei (dintr-o relație anterioară):

„Anul acesta, dupa multa vreme, am reusit sa plec in concediu devreme, in luna iunie. Cea mai mare bucurie a fost a copiilor pentru faptul ca vor simti vacanta, inca de la inceputul ei.
Alegerea a fost simpla: Turcia, Antalya, un resort cu foarte multe atractii pentru cei mici. Asta mi-au spus copiii ca isi doresc si nu am putut decat sa ma supun majoritatii! Caci vacanta asta este pentru ei, in primul rand!
Aici au intervenit profesionistii de la agentia Destine Holidays care mi-au propus ca anul acesta sa uit de Belek (unde am fost de mai multe ori) si sa descopar Kemer. Nu ne-am lasat usor convinsi, insa dupa ce i-am rugat sa ne arate mai multe destinatii de vacanta, impreuna cu copiii am ales locatia pe care ne-au propus-o initial: Rixos Sungate Kemer.
Dupa un zbor scurt si direct, cu transfer privat pus la dispozitie de agentie, am ajuns in Kemer. O alegere excelenta, locatie superba, cu un peisaj mirific, locul in care muntele imbratiseaza marea. Ce poate fi mai frumos decat sa stai pe plaja, sa privesti marea,iar la cativa pasi in spate, sa descoperi si muntele”, a povestit prezentatorul pe Instagram. 

Sursa foto: Facebook Cove
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: