Redactia.ro
Home » Știri » De necrezut! Prețurile au explodat în Centrul Vechi al Capitalei. Cât a plătit un bucureștean pentru o bere

De necrezut! Prețurile au explodat în Centrul Vechi al Capitalei. Cât a plătit un bucureștean pentru o bere

GALERIE FOTO (2)

Zilele călduroase, dar și ridicarea tuturor restricțiilor, au scos oamenii din case. Centrul Vechi al Capitalei a fost luat cu asalt în ultimele zile. Totodată, barurile și terasele din Centrul Vechi al Capitalei au făcut câteva modificări în meniuri.

Acest lucru nu prea este mulțumitor pentru persoanele care au mers în acea zonă să se relaxeze. Iată cât a plătit un bucureștean pentru câteva ore de relaxare în centrul Capitalei.  

De necrezut! Cât a plătit un bucureștean pentru o bere. Prețurile au explodat în Centrul Vechi al Capitalei

Se pare că după ridicarea restricțiilor prețurile au explodat în Centrul Vechi al Capitalei. Este adevărat, aceștia nu au putut să-și desfășoare activitatea normal pe durata pandemiei. De aici, poate, și creșterile uriașe, cu speranța să mai recupereze o parte din pierderi.

Totuși, prețul ireal pentru o sticlă cu bere i-a nemulțumit pe bucureșteni, având în vedere perioada pe care o traversăm. Spre exemplu, un bucureștean a ajuns să plătească 37 lei.

Și celelalte băuturi au prețuri destul de ridicate, se arată într-o notă de plată intrată în posesia cancan.ro. Spre exemplu, un espresso fără cofeină costă 13 lei, în timp ce un fresh de portocale 31 de lei.

sursa foto: cancan.ro

Ce pățești dacă bei bere în fiecare zi

Mai multe studii arată că berea poate crește longevitatea, poate reduce durerea și poate reduce riscul de boli de inimă. De asemenea, berea este considerată mai puțin dăunătoare decât alte băuturi alcoolice. Pe de altă parte, consumatorii nu trebuie să uite că în mod excesiv poate fi dăunătoare.

Deși are un conținut scăzut de alcool, este și extrem de bogată în calorii. O halbă de bere conține aproximativ 150 de calorii. Caloriile din alcool sunt foarte diferite de cele obţinute din alimente. Aceste tipuri de calorii se depun direct pe abdomen.

De asemenea, consumul excesiv de alcool poate afecta mușchiul inimii, crescând riscul de accident vascular cerebral, hipertensiune arterială, diabet de tip 2 și fibrilație atrială. Riscul este chiar mai mare la cei care consumă mult alcool săptămânal, comparativ cu cei obișnuiți. Acest lucru se datorează fluctuației bruște a nivelului tensiunii arteriale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: