Redactia.ro
Home » Monden » De nerecunoscut la 73 de ani! Problemele de sănătate l-au schimbat fizic pe celebrul artist

De nerecunoscut la 73 de ani! Problemele de sănătate l-au schimbat fizic pe celebrul artist

GALERIE FOTO (5) De nerecunoscut la 73 de ani

E unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți artiști de heavy metal din toate timpurile. Din păcate, aparițiile sale publice s-au diminuat în ultimii ani din cauza mai multor probleme de sănătate cu care se confruntă. Cel mai recent diagnostic primit e și cel mai nemilos: Parkinson. Iată, așadar, cum a ajuns să arate artistul în vârstă de 73 de ani și ce promisiune le-a făcut fanilor din întreaga lume.

Ozzy Osbourne, de nerecunoscut la 73 de ani

Avangardist și excentric, artistul a fost dintotdeauna diferit în peisajul muzical internațional. Stilul lui inconfundabil l-a apropiat însă și mai mult de fani, aceștia văzând în el un artist pur și autentic. Cariera i-a fost presărată de succes, astfel acum, la peste 50 de ani de la debutul său, Ozzy Osbourne este unul dintre cei mai admirați și ceruți artiști.

Din păcate pentru fanii din întreaga lume, Ozzy a fost nevoit să anuleze ori să amâne mai multe turnee ori concerte în ultimii ani, din cauza stării sale de sănătate. Recent, el a fost surprins de paparazzi prin Los Angeles, iar cadrele publicate i-au îngrijorat și mai tare pe fanii acestuia. Vizibil slăbit, înconvoiat de spate, Ozzy pare realmente afectat de problemele de sănătate.

Artistul va fi supus unei operații dificile

Aparent, solistul ar trebui să sufere o nouă operații la gât, însă acesta amână din cauza fricii. El se teme că și această intervenție îl va afecta serios ca cea de acum doi ani, când spunea că e „distrus”.
Totuși, diagnosticul de Parkinson, primit în ianuarie 2020, nu-l sperie. La cei 73 de ani, artistul dă asigurări că se simte mai bine decât arată. „Singura mea întrebare a fost: ‘Este o boală incurabilă?’, iar tipul a zis: ‘Nu, dar viaţa este’. Nu e decât un alt lucru pe care trebuie să-l înfrunt. Nu sunt nici măcar puţin îngrijorat. Nu ştiam nimic despre asta, în afară de nume″⁣, spunea Ozzy Osbourne la acea vreme.

Mai mult de atât, solistul trupei Black Sabbath promite că va pleca în turnee de îndată ce starea lui de sănătate îi va permite. Amintim că Ozzy Osbourne este căsătorit cu celebra Sharon Osbourne, iar împreună au trei copii, la fel de faimoși peste Ocean. Ozzy mai are alți 3 copii din căsnicia cu prima soție, decedată în 1982.

Ozzy și Sharon Osbourne
Ozzy și Sharon Osbourne
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: