Redactia.ro
Home » Monden » De unde au pornit neînțelegerile dintre Elena Marin și Zanni. Fosta asistentă tv a dat cărțile pe față

De unde au pornit neînțelegerile dintre Elena Marin și Zanni. Fosta asistentă tv a dat cărțile pe față

GALERIE FOTO (2) De unde au pornit neînțelegerile dintre Elena Marin și Zanni

De unde au pornit neînțelegerile dintre Elena Marin și Zanni. De-a lungul competiției Survivor România între Zannidache și Elena Marin au existat conflicte puternice. Deși au încercat să conviețuiască împreună pe insula dominicană, cei doi au reușit cu greu să se abțină. De la ce au pornit, de fapt, neînțelegerile dintre cei doi faimosi?

De unde au pornit neînțelegerile dintre Elena Marin și Zanni. Fosta asistentă tv a dat cărțile pe față

De unde au pornit neînțelegerile dintre Elena Marin și Zanni. Nu mai este niciun secret că Elena Marin și Zannidache nu s-au înțeles pe tot parcursul competiției Survivor România. Deseori Zanni a criticat-o dur pe coechipiera sa, iar timp de jumătate de an, cei doi au avut numeroase conflicte. Cu toate astea, din cauza numărului mare de scandaluri, nu s-a mai înțeles de la ce a pornit totul. Invitată la Ștafeta Mixtă, Elena Marin a dat cărțile pe față. Dansatoarea Andreei Bălan a declarat că Zanni este foarte inteligent, dar își folosește acest avantaj într-un mod negativ, pentru a manipula oamenii.

Mai mult, fosta concurentă de la Survivor România a precizat că artistul nu se implica deloc în treburile de câmp, lăsându-i pe ceilalți să lucreze în locul său. „Zanni are o inteligenta distructiva, o foloseste in mod negativ. Nu am incercat sa ii caut scuze, el a jucat dupa cum si-a dorit. A stiut cum sa manipuleze astfel incat sa ii fie lui bine. Imi amintesc ca el nu gatea cand era cu Ana si cand eram acolo toti. In mod normal nu se implica foarte tare. Sebi a gatit de foarte multe ori pentru el. Lui ii placea sa stea un pic in spate iar oamenii sa faca lucrurile pentru el”, a spus fosta asistentă tv.

Zanni, acuzat că i-a furat mâncarea Elenei Marin

Potrivit acesteia, primele conflicte au început în momentul în care dansatoarei i se fura mâncarea. După ce a fost avertizată că Zanni este cel care fură mâncarea, Elena l-a înfruntat, iar concurentul a avut o reacție violentă. „Initial am crezut ca certurile noastre au pornit de la incidentul in care mi-a furat mancarea.Ulterior alte persoane au venit sa imi spuna cine credeau ca imi fura mancarea, unii spuneau cu certitudine ca Zanni a fost. Toate sagetile duceau spre Zanni. Si la urechile mele ar fi ajuns informatia ca Alexandra Stan a furat mancarea. Ulterior, el a recunoscut ca a furat mancarea. Eu am incercat sa vorbesc cu Zanni, dar el a reactionat foarte violent si la adresa mea si la adresa lui Morosanu, pentru ca ei s-au certat foarte urat atunci”, a mai spus aceasta.

Elena Marin

De asemenea, Elena a mărturisit că Zanni ar fi făcut o strategie pentru a-l da afară pe Jador, propunându-i și ei să se alăture coaliției, dar fosta faimoasă a refuzat. „Exact in aceeasi perioada, inaintea furtului, ei voiau sa faca o coalitie impotriva lui Jador, o strategie sa il dam afara, iar eu nu eram de acord cu asta. Nu il cunosteam inainte de competitie, dar ulterior am cunoscut sufletul lui Jador. Nu puteam sa fac fara niciun motiv o strategie impotriva lui. Zanni mi-a propus acest lucru, sa il nominalizam la Consiliu si am simtit ca ruptura ar fi putut porni de acolo. În coalitie mai erau Cosmin, Sebi, Alexandra Stan parcă”, a explicat Elena Marin.

Fosta Faimoasă a precizat că l-a susținut pe Zanni, mai ales după ce i-a aflat povestea de viață. Referitor la acuzațiile de falsitate și victimizare, Elena a spus că a fost cât se poate de sinc

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: