Redactia.ro
Home » Monden » Zanni a făcut dezvăluiri șocante! S-au sărutat în timpul competiției de la Survivor România

Zanni a făcut dezvăluiri șocante! S-au sărutat în timpul competiției de la Survivor România

GALERIE FOTO (3) Zanni a făcut dezvăluiri șocante! S-au sărutat în timpul competiției de la Survivor România

După întoarcerea din competiție Survivor, tot mai multe detalii ies la iveală. Zanni a făcut noi dezvăluiri despre experiența trăită în Republica Dominicană și despre lucrurile care nu s-au văzut la TV. 

Zanni a făcut dezvăluiri șocante! S-au sărutat în timpul competiției de la Survivor România

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, a șocat pe toată lumea după ce a făcut mai multe declarații la emisiuna ”Teo Show”, de la Kanal D. Acesta a făcut o serie de dezvăluiri incredibile din spatele camerelor de filmat.

De când s-a terminat emisiunea, iar Zanni s-a întors acasă, au tot ieșit la iveală detalii neștiute despre evenimentele petrecute în timpul filmărilor. După ce a povestit că a atins-o pe Elena Marin, concurenta pe care a contestat-o vehement pe tot parcursul show-lui, într-o zonă intimă, mai exact pe posterior, acum căștigătorul Survivor România a reușit să mai surprindă încă o dată, însă cu o altă povestire. Se pare pare că artistul și o concurentă din echipa rivală au avut un moment romantic departe de obiectivul camerei de filmat.

Zanni a făcut dezvăluiri șocante! S-au sărutat în timpul competiției de la Survivor România

Zanni nu se ferește să spună lucrurilor pe nume și nici nu are secrete față de nimeni, așa că a dat frâu liber dezvăluirilor. Se pare că în primă fază Zanni îi făcea avansuri Roxanei Ghiță din echipa albastră, însă după ce a văzut că mai mulți concurezi o curtează a preferat să facă un pas în spate și să o lase baltă, așa că între ei nu s-a mai întâmplat nimic. Însă nu putem spune același lucru și despre Adelina Damian de la Războinici. Artistul a povestit că ei doi au avut un moment romantic în jungla din Republica Dominicană și s-au sărutat, însă Zanni spune că totul s-a terminat rapid.

”I-am zis Roxanei Ghita ”eu vreau, tu vrei?” A rămas să ne vedem, dar nu am facut nimic cu ea. Dar apoi am vazut ca mai mulți o colindau pe Roxana Ghiță și nu am mai vrut. M-am văzut și cu Adelina, m-am sărutat cu ea, dar nu mi-a plăcut”, a declarat Zanni la Teo Show.

Roxana Ghiță a avut un moment romantic cu Andrei Dascălu

De asemenea, în urmă cu mai multe luni, pe când Andrei Dascăluabia ajunsese în Republica Dominicană, fanii au obsevat imediat apropieri între el și Roxana Ghiță. Războinica a dezvăluit la scurt timp că ea și colegul ei de echipă au avut un gest romantic chiar la malul mării. S-au sărutat pătimaș, însă totul s-a terminat rapid și nu a fost vorba despre vreo relație amoroasă.

Zanni a făcut dezvăluiri șocante! S-au sărutat în timpul competiției de la Survivor România

”Ne-am pupat încă din prima săptămână! Ne-am sărutat la un moment dat pe plajă, în prima săptămână în care a ajuns. Noaptea pe plajă. Ne-am plimbat. Eram efectiv prieteni. Este pur și simplu un lucru fizic, de moment. Nu am avut o relație cu Andrei. Eu țin la el ca prieten și da, mi-a plăcut de el, dar este o chestie atât de inocentă, care nu e de viitor”, a declarat Roxana Ghiță, în exclusivitate, la Ștafeta Mixtă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: