Redactia.ro
Home » Monden » Zanni și-a pierdut cel mai bun prieten. Cine era Alexandru, tânărul care s-a sinucis în timp ce artistul era la Survivor România

Zanni și-a pierdut cel mai bun prieten. Cine era Alexandru, tânărul care s-a sinucis în timp ce artistul era la Survivor România

GALERIE FOTO (3) Zanni și-a pierdut cel mai bun prieten

Zanni și-a pierdut cel mai bun prieten. Deși a câștigat Survivor România, Zanni nu poate să se bucure cum trebuie de această reușită. Artistul a aflat după ce s-a întors în țară că „fratele” cu care a crescut la cămin, s-a sinucis. Este vorba despre tânărul care s-a aruncat de pe un cămin din Capitală în luna martie.

Zanni și-a pierdut cel mai bun prieten. Cine era Alexandru, tânărul care s-a sinucis în timp ce artistul era la Survivor România

Zanni și-a pierdut cel mai bun prieten. Zannidache a câștigat marele premiu de la Survivor România, dar nu se poate bucura cum trebuie de această reușită. După ce a ajuns în țară, artistul a primit o veste teribilă. Acesta a aflat că prietenul său alături de care a crescut, a murit. Alexandru era ca un frate pentru Zannidache, dar într-un moment de cumpănă a decis să-și pună capăt zilelor. Este vorba despre tânărul care s-a aruncat de pe un cămin din București, în luna martie.

În cadrul unei emisiuni, Zanni a povestit că a crescut împreună cu Alexandru la aceeași casă de copii și erau foarte apropiați. Cei doi au fost crescuți de mama Teo, femeia care a avut grijă de ei. Zannidache se afla în Republica Dominicană când prietenul lui a făcut gestul necugetat. De atunci, Zanni nu a mai știut nimic de el. Alexandru renunțase la facultate și era instructor de fitness.

Potrivit colegilor acestuia, tânărul în vârstă de 22 de ani ar fi avut probleme cu drogurile. „Când eram în junglă, îmi aminteam de toți oamenii dragi cu care am copilărit, de toți oamenii din viața mea, mai mult sau mai puțin, mai buni sau mai răi, mai recenți, mai din vechime. M-am gândit foarte mult la fratele meu. Era fratele meu social cumva. Acolo, unde am stat noi la centrul de copii, eu de la șase ani sunt acolo, iar el de la 1 an.Eram amândoi ordonați, eram educați bine de femeia care ne creștea, mama Teo. Între frați nu ar trebui să există o competiție, pentru că pe mine și pe el ne-a făcut să ne despărțim unul de celălalt”, a declarat Zanni pentru Wowbiz.

Zanni, legătură specială cu Alexandru

Traumele din copilărie i-au adus împreună și i-au învățat să se descurce singuri. Zannidache a declarat că l-a iubit mult pe Alexandru și că nu poate conștientiza faptul că prietenul lui s-a sinucis. „Am ajuns de la Survivor și am aflat că el s-a sinucis. Am primit super greu informația. Mă gândeam cum să îl abordez când mă întorc, să îl ajut, să îi fac eu un plan, să se angajeze undeva. Fratele meu, nu era fratele meu de sânge, dar era fratele cu care am crescut s-a sinucis. Prima oară am crezut că e o glumă, am văzut niște poze, am văzut știrile. Am plâns ieri, când m-am dus acasă. Nu îmi vine să cred că s-a întâmplat treaba asta”, a mai declarat Zannidache.

Potrivit vecinilor, Alexandru ar fi intrat în depresie, dar nimeni nu a mai putut să-l salveze. În luna martie, tânărul s-a urcat pe acoperișul căminului Concordia, iar după două ore de negocieri cu autoritățile a sărit în gol. Deși a fost resuscitat timp de două ore, medicii nu au mai putut face nimic pentru Alexandru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: