Redactia.ro
Home » Știri » UPDATE: Tânărul de 22 de ani s-a aruncat în gol! Medicii i-au declarat decesul

UPDATE: Tânărul de 22 de ani s-a aruncat în gol! Medicii i-au declarat decesul

GALERIE FOTO (2) Un tânăr de 22 de ani amenință cu un gest extrem

Situație alarmantă, astăzi, în București! Un tânăr de 22 de ani s-a aruncat în gol de pe acoperișului unui cămin. Medicii i-au declarat decesul în urmă cu puțin timp

Un tânăr de 22 de ani s-a aruncat în gol

UPDATE 14:05. Tânărul de 22 a murit după ce a fost dus la spital. Decesul lui a fost declarat în urmă cu puțin timp.

Potrivit ultimelor informații, tânărul fusese student la ASE până în anul 2019, iar în prezent locuia în căminul de pe acoperișul căruia s-a aruncat în gol. Tânărul era dependent de droguri, iar la momentul tragediei se afla sub influența substanțelor interzise. Cei trei negociatori, psihologul lui, dar și iubita lui au încercat în zadar să-l facă să se răzgândească timp de trei ore.

Ulterior tragediei, autoritățile au menționat că la fața locului au fost montate niște saltele, aduse chiar din cămin. Cu toate acestea, căderea tânărului nu a putut fi atenuată.

UPDATE 12:59. La această oră, tânărul este conectat la aparatul de oxigen. Medicii sunt rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire.

UPDATE 12:47. Tânărul s-a aruncat în gol. Medicii prezenți îi acordă acum primele îngrijiri medicale.

UPDATE 12: 30. Surse spun că tânărul în cauză era dependent de droguri și că în momentul tragediei se afla în sevraj. Acesta nu era coerent și nu putea comunica cu negociatorii ori polițiștii aflați la fața locului.

UPDATE 12: 20. Potrivit jurnaliștilor de la fața locului, tânărul nu are nicio revendicare și nici nu vrea să stea de vorbă cu negociatorii. De asemenea, la fața locului s-a prezentat o tânără de 20 de ani, despre care se crede că este prietena ori iubita lui, care încearcă să intre în contact cu el.

ȘTIRE INIȚIALĂ. Situație tensionată în Capitală! Un student s-a urcat pe clădirea unui cămin și amenință cu un gest extrem. Acesta se afla de mai bine de o oră și jumătate pe acoperișul clădirii și amenință că se va arunca arunca în gol. Momentan, nu se cunoaște identitatea tânărul și nici motivul care l-a împins să ia o asemenea decizie.

Potrivit primelor informații, tânărul de 22 de ani se află pe acoperișul unei clădiri din Str. Lacramioarei nr. 56, acolo unde se află un cămin. Alături de el se află trei negociatori, dar și agenți de poliție, care încearcă să-l calmeze. În plus, două ambulanțe SMURD au fost chemate pentru a interveni cât mai rapid în cazul unei tragedii.

 

 

De asemenea, autoritățile sosite la fața locului discută despre posibilitatea de a aduce o saltea necesară în astfel de cazuri pentru a aplana căderea. Din păcate, existența unor garduri în jurul clădirii fac imposibilă amplasarea ei la acest moment.

  • știre în curs de actualizare
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini