Redactia.ro
Home » Monden » Elena Marin și logodnicul își doresc să devină părinți pentru prima oară.”Aștept cu sufletul la gură”

Elena Marin și logodnicul își doresc să devină părinți pentru prima oară.”Aștept cu sufletul la gură”

Elena Marin și logodnicul își doresc să devină părinți pentru prima oară

Elena Marin și logodnicul își doresc să devină părinți pentru prima oară. Elena Marin s-a întors acasă la iubitul ei după aproape șapte luni de stat în Republica Dominicană. Invitată într-o emisiune tv, fosta faimoasă de la Survivor România a făcut declarații surprinzătoare. Dansatoarea își dorește să devină mămică.

Elena Marin și logodnicul își doresc să devină părinți pentru prima oară.”Aștept cu sufletul la gură”

Elena Marin și logodnicul își doresc să devină părinți pentru prima oară. A luptat și a supraviețuit mai bine de șase luni la Survivor România. Elena Marin și-a dorit nespus de mult să câștige marele premiu, dar din păcate, fosta asistentă TV a fost eliminată din competiție. Cu toate astea, logodnicul ei o aștepta nerăbdător acasă, iar revederea dintre cei doi a fost de-a dreptul emoționantă.

Invitați în emisiunea Teo Show, Elena Marin și logodnicul ei, Andrei au vorbit despre relația lor, dar și despre momentul în care vor deveni părinți pentru prima oară. Cei doi s-au logodit în toamna anului 2019, iar acum sunt pregătiți să facă nunta. Deși a stat departe de iubitul ei atâtea luni, Elena nu și-a dat jos verigheta primită de la Andrei. După ce relația lor a devenit și mai unită, Elena și Andrei își doresc să devină părinți pentru prima oară. ”După șapte luni în care un om își așteaptă iubita, e evident că vreau să fim împreună toată viața. Vrem copii. În momentul ăsta o pândesc, știu că e nevoie de timp pentru ea, e nevoie de dragoste și de răbdare. Nu știu cum reacționează la vești de genul ăsta, sunt în expectativă”, a declarat Andrei la Teo Show.

Chiar dacă aveau probleme în relație în momentul în care Elena a plecat la Survivor România, dragostea lor a învins orice obstacol, iar Andrei a susținut-o necondiționat pe iubita sa. ”Am păstrat verigheta ca să știe că mă gândesc la el. Când am pus verighetele pe deget, am promis că nu le vom da niciodată jos și nu am vrut să găsesc un motiv să o fac și l-am simțit acolo lângă mine. Andrei m-a susţinut mereu, chiar şi înainte de Survivor! În meseria mea au fost multe momente grele, el m-a ajutat să trec peste toate. Noi ne-am bazat dintotdeauna pe sentimentele noastre, a fost mereu o iubire sinceră între noi.”, a declarat și Elena Marin.

În 2016, clarvazătătoarea Carmen Harra i-a spus Elenei Marin că va avea un copil în viitorul apropiat. ”Întotdeauna un copil este o binecuvântare. Nu întotdeauna planificăm ceea ce se întâmplă. Aștept cu sufletul la gură, îmi doresc mult copilul ăsta”, a dezvăluit la vremea respectivă Elena Marin.

Elena Marin, probleme de sănătate după ce a părăsit Survivor România

Elena Marin se află printre veteranii concursului, dar este mândră și mulțumită de parcursul său la Survivor România. Chiar și așa, dansatoarea Andreei Bălan a rămas cu probleme de sănătate în urma concursului. Mai exact, vedeta are dureri la glezna dreaptă și speră ca totul să se rezolve cât mai repede. „Am rămas cu problema la glezna dreaptă. O să merg să văd ce se întâmplă! Eu nu am conştientizat ce se întâmplă acasă. Abia când am ajuns în aeroport am realizat cât de mult au iubit oamenii acest show. Noi eram rupţi de realitate în Dominicana. Nu aveam de unde să ştim ce spun cei de acasă despre noi„, a spus Elena Marin.

Fosta faimoasa a declarat că Andrei nu a fost de acord ca ea să participe la Survivor România, dar chiar și așa a susținut-o. „Andrei m-a susţinut mereu, chiar şi înainte de Survivor! În meseria mea au fost multe momente grele, el m-a ajutat să trec peste toate. Noi ne-am bazat dintotdeauna pe sentimentele noastre, a fost mereu o iubire sinceră între noi. Înainte de competiţie am avut probleme în cuplu, mă gândeam dacă merită să remediem problemele pe care le aveam.Când am ieşit din competiţie, eram disperată să iau telefonul şi să îmi sun familia. Mi-am dat seama că am uitat parola telefonului, am băgat-o de trei ori şi aia a fost. Abia mai târziu au reuşit să aflu câţi oameni m-au susţinut, le mulţumesc tuturor”, a povestit Elena Marin, la Teo Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: