Redactia.ro
Home » Monden » Albert Oprea se confruntă cu anumite probleme după participarea la Survivor România. „Nu am somn”

Albert Oprea se confruntă cu anumite probleme după participarea la Survivor România. „Nu am somn”

GALERIE FOTO (2) Albert Oprea se confruntă cu anumite probleme după participarea la Survivor România

Albert Oprea se confruntă cu anumite probleme după participarea la Survivor România. Războinicul s-a întors în țară după aproape șapte luni de stat în Republica Dominicană. Albert Oprea le-a spus fanilor săi că nu s-a obișnuit cu schimbarea fusului orar, motiv pentru care are probleme cu somn.

Albert Oprea se confruntă cu anumite probleme după participarea la Survivor România. „Nu am somn”

Albert Oprea se confruntă cu anumite probleme după participarea la Survivor România. A fost unul dintre cei mai votați concurenți de la Survivor România, dar a ieșit din concurs înainte de Marea Finală. Albert Oprea și-a dorit foarte mult să ajungă în finală, dar a ratat calificarea. Întors în România după șase luni de stat pe insula dominicană, Albert le-a făcut o dezvăluire fanilor săi. Conform acestuia, nu s-a obișnuit cu schimbarea fusului orar, iar din acest motiv are probleme cu somnul. Pentru a compensa timpul nedormit, Albert preferă să facă sport. „Nu pot să stau fără să fac sport… Mai ales când încă sunt pe alt fus orar și nu am somn”, a declarat Albert Oprea, la Instastory.

Întrebat ce părere are despre câștigătorul Survivor România, Zanni, Albert Oprea a declarat că acesta merita să plece acasă cu marele premiu. În opinia sa, faimosul a fost cel mai constant în tabăra echipei roșii, atât pe plan social, cât și sportiv. „Nu a fost sa fie si pentru mine sa fiu acolo in ultimii doi sau in ultimii trei, dar cumva vreau sa il felicit pe Zanni, daca am ocazia.Chiar o spun din inima, nu o spun din complezenta, chiar merita sa fie Survivor. A indeplinit toate cerintele, a fost cel mai constant din tabăra Faimoșilor pe plan sportiv, pe plan social mi-a plăcut de el întotdeauna. A fost asumat, s-a impus, tânăr, ambițios. A avut o ambiție pe parcursul show-ului de pe mine m-a lăsat masca și mereu aveam câte ceva de învățat de la el”, a spus Albert Oprea.

Albert Oprea a plecat cu ochii în lacrimi de la Survivor România

Albert Oprea a fost eliminat de la Survivor România pe 4 iulie, după șase luni petrecute în Republica Dominicană. După prima săptămână de individuale, în cursa pentru votul publicului au intrat Elena Marin, Marius Crăciun și Albert Oprea.

Albert la Survivor Romania

Albert a primit cele mai puține voturi, cu toate că a ieșit favoritul publicului săptămâni la rând. După ce a aflat că va părăsit competiția, războinicul a izbucnit în lacrimi. „Am venit aici cu gândul de a câștiga și a ajunge în finală. Regretele pe care vi le-am spus sunt și singurele, pentru că știam că se ajunge la momentul ăsta să părăsesc competiția și nu-mi doream deloc. Aș fi vrut să-mi îndeplinesc visul de a fi în finală și să mă țin de promisiunea pe care i-am făcut-o tatălui meu. Asta mă doare cel mai rău, plus că au fost atâția oameni care m-au votat. Vreau să-mi cer scuze, am dat tot ce ma putut. Îmi doresc din suflet ca cel care merită să câștige emisiunea asta și publicul decide cine merită”, a declarat Albert inainte sa părăsească Survivor România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: