Redactia.ro
Home » Știri » Elena Marin, eliminată de la Survivor România 2021! Declarațiile în lacrimi ale ex-Faimoasei: “Încerc să nu… “

Elena Marin, eliminată de la Survivor România 2021! Declarațiile în lacrimi ale ex-Faimoasei: “Încerc să nu… “

Elena Marin a părăsit competiția supraviețuirii din Jungla Dominicană. Ex-Faimoasa a fost eliminată în urma unui consiliu difuzat în direct la TV și nu și-a mai putut stăpâni lacrimile la aflarea veștii. Prima semifinală Survivor 2021 s-a încheiat cu două calificări și o eliminare.

În timp ce Marius Crăciun și Andrei Dascălu și-au adjudecat imunitatea și au trecut în următoarea etapă de la Survivor 2021, pentru Elena Marin aventura din Dominicană a luat sfârșit. Ex-Faimoasa și-a încheiat parcursul în competiția supraviețuirii în lacrimi.

Elena Marin, eliminată de la Survivor România 2021

Elena Marin a ratat finala Survivor 2021, după ce a fost eliminată din competiția din Jungla Dominicană, în urma votului publicului.

Dansatoarea a obținut cele mai puține voturi din partea telespectatorilor de acasă, care i-au susținut mai mult pe Zanni și Maria Chițu pentru a ajunge în următoarea etapă.

Elena Marin, în lacrimi după eliminarea de la Survivor 2021

Ex-Faimoasa a declarat cu ochii în lacrimi că Survivor România a fost o experiență pe care nu o va uita niciodată.

„A fost o expriență frumoasă, pe care nu o voi uita niciodată. Au fost foarte multe momente frumoase, am avut multe lucruri de învățat aici, m-am redescoperit. Am învățat de la fiecare câte ceva. Mai era un singur pas. Sunt mândră de mine, că am ajuns până aici. În același timp îmi doream să pot mai mult. Încerc să nu mă critic, dar întotdeauna te gândești la ce ai greșit, la ce aș schimba la mine, să reușesc să ajung până la final.

Vreau să mulțumesc celor care m-au susținut. Mulțumesc Survivor pentru șansa pe care mi-au oferit-o, că de fiecare dată ne-ați susținut în mod egal. Ați fost ca un tătic pentru noi, mulțumesc producției, oamenilor care și-au desfășurat munca cot la cot cu noi și au trăit în aceleași condiții, departe de familii. A fost un proiect unic, pe care nu-l voi uita niciodată”, a spus Elena Marin.

Elena Marin, mesaj pentru Zanni după eliminare: “Ai grijă…”

Elena Marin a trebuit să-și ia la revedere de la ceilalți concurenți Survivor 2021, după ce a aflat că a fost eliminată.

Primul de la care ex-Faimoasa și-a luat rămas bun a fost chiar Zanni, colegul său Faimos și, în același timp, rivalul ei și cel cu care a intrat în numeroase conflicte. Elena i-a strâns mâna Faimosului care merge în următoarea etapă Survivor 2021 și i-a spus: „Ai grijă de tine”.

Fără alte cuvinte sau gesturi, ex-Faimoasa s-a îndreptat către Războinica Maria Chițu, pe care a îmbrățișat-o de rămas bun, cea de care în ultima vreme s-a apropiat și s-au susținut reciproc.

Ce a spus Zanni chiar înainte de eliminarea Elenei Marin

Zanni a dezvăluit în consiliul de eliminare de joi seara că a devenit mai tolerant cu oamenii din jur și a realizat că se poate adapta în orice mediu.

„ Am aflat despre mine câtă de toleranță pot să am, cât de mult pot să mă adaptez la mediu, la oameni, cât de mult pot să îi simt și să îi intelge pe cei din jur, ce conexiuni pot să creez și cât de mult pot să îmi doresc să lupt cu cei care fac giumbușlucuri. Am aflat că sunt alergic la vrajeală și la texte din basme.

Unii ar putea să creadă că sunt prea aspru, dar eu știu ce simt și prin ce am trecut pe aici. Am aflat că prefer să trec la fapte decât să vobresc, prefer să arăt oamenilor prin ceea ce fac, nu prin ce dau din gură. Când am intrat în emisiune știam că nu vreau să am de-a face cu oameni pe care i-am văzut din primele zile. Toți se credeau prea vedete, eu sunt sictirit de astea și îi dau la o parte. Mulți au jucat-o psihologic, de multe ori am fost judecat pentru cum arăt și a durat să le pot arătă oamenilor că sunt prietenos. Am aflat că pot să mă controlez și să nu mai răbufnesc urat, asta mai mult de dragul celor care ne privesc, pentru că trebuie să ia un exemplu de la noi. Vreau să arat că nu sunt doar un om care a crescut unde a crescut.  Toate cuvintele spuse din basme sunt doar vrăjeli și pălăvrăgeli. Mulți sunt aici pentru că au dat din gură, nu pentru fapte. Am aflat despre mine că pot să mă exprim și pot să fiu aspru la judecată cu cei care sunt așa cum sunt, dar pot să o fac fără să fiu vulgar, fără să înjur. Mă bucur că sunt aici, pentru că asta înseamnă că oamenii m-au simțit, s-a și văzut prin relațiile cu oamenii de aici cine sunt”, a spus Zanni.

Calificarea în Marea Finală Survivor 2021

Zanni, Maria Chițu, Marius Crăciun și Andrei Dascălu se luptă vineri, 9 iulie, pentru calificarea în Marea Finală Survivor 2021

Marius Crăciun și Andrei Dascălu sunt cei doi războinici care și-au asigurat locul în etapa dinaintea marelui final al competiției din Jungla Dominicană.

“Mă simt foarte bine, foarte dulce. La început când am văzut traseul și final, nu mă așteptam să fiu priceput la aruncările la coș. De-aia am avut o aruncare din oală, dar se pare că a funcționat. La prima intrare cu Maria știam că aruncă foarte bine și credeam că nu am nicio șansă. A fost un meci strâns, apoi cu Zanni am întors scorul și m-am calificat în finală cu Elena. Știam că trebuie să rămân concentrat la fiecare aruncare de minge și am reușit. Uneori când mă subestimez reușesc să mă surprind, la unele aruncări. Resimt o durere de musculatură, dar mă bucur că astăzi am reușit să dau tot și m-am salvat astăzi. Îi felicit pe toți.”, a declarat Marius Crăciun.

Sunt foarte fericit. Aveam mare nevoie de această victorie. Mă bucur că eu și Marius avem locurile asigurate în ultimii patru. Mă bucur că am putut demonstra că îmi merit locul aici, a explicat la rândul său, Andrei Dascălu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: