Redactia.ro
Home » Monden » De ziua sa de naștere, Delia a atras privirile cu sandalele sale. Cât costă piesa semnată de o cunoscută casă de modă internațională

De ziua sa de naștere, Delia a atras privirile cu sandalele sale. Cât costă piesa semnată de o cunoscută casă de modă internațională

GALERIE FOTO (5)

În urmă cu câteva zile, Delia Matache și-a sărbătorit ziua de naștere. A sărbătorit alături de cei dragi ei, iar în mediul online a împărtășit imagini cu ținuta pe care a purtat-o în acest moment deosebit. S-au remarcat sandalele sale, care sunt un model preferat și de alte celebrități internaționale. Modelul este unul special, iar prețul este unul pe măsură.

De ziua sa de naștere, Delia a atras privirile cu sandalele sale. Cât costă piesa semnată de o cunoscută casă de modă internațională

Dacă putem să afirmăm un lucru cu certitudine despre Delia Matache, acela este că iubește hainele și ținutele inedite. Aparițiile sale publice sunt de fiecare dată unice, iar stilul său vestimentar este unul curajos și plin de culoare, cu piese semnate de la cei mai importanți creatori de modă din lume.

În data de 7 februarie, artista a împlinit vârsta de 40 de ani, iar cu această ocazie și-a încântat urmăritorii de pe Instagram cu ținuta pe care a purtat-o în această zi specială. Deși toate piesele pe care le-a ales au fost speciale, sandalele pe care le-a purtat s-au remarcat. Este vorba de o pereche semnată de casa de modă Versace, modelul Medusa Aevitas cu platformă. Prețul acestora se ridică la 1.090 de euro, o sumă destul de mare pentru cele mai multe dintre admiratoarele Deliei.

De-a lungul timpului, Delia Matache s-a remarcat pentru pasiunea sa pentru haine. A vorbit deschis despre faptul că iubește să-și achiziționeze diferite piese, chiar dacă cheltuielile pentru acestea sunt pe măsură.

„Cele mai multe [ținute] sunt cumpărate din magazin. Îmi place să le aleg, să le probez. Dacă pornesc chestia asta cu achiziționarea de haine și online, mi-e teamă că nu mă mai opresc”, mărturisea jurata „iUmor” în urmă cu ceva timp.

Mihai Bendeac a glumit pe seama pasiunii penru haine a Deliei Matache

Deoarece Delia iubește atât de mult hainele, colegii săi din echipa „iUmor” au găsit un prilej să glumească pe seama ei. Într-una dintre edițiile emisiunii, Mihai Bendeac a întrebat-o pe artistă cât costă geanta sa, iar răspunsul a fost unul pe măsură. În discuție a intervenit și Cheloo, care a mărturisit că conduce o mașină mult mai ieftină decât accesoriul cântăreței.

„Mihai Bendeac: Zi, Matache, [cât costă geanta] că dacă e mai mult decât mașina mea, crede-mă că te bat aici, în fața camerei. Delia: Nu-i mai scumpă. Cât e mașina ta?

Mihai Bendeac: Mașina mea… nu știu, cred că vreo 12.000 de euro.

Delia: Nu, e mai puțin… E vreo… 9, 10 mii de euro. Nu știu de ce-s așa scumpe. Nu știu care-i faza, n-am înțeles-o.

Cheloo: Tu realizezi că mașina mea este mai ieftină decât geanta lui Matache?

Mihai Bendeac: Păi, asta am întrebat și eu. În sensul ăsta am întrebat. Ca să compar cu mașina mea.

Cheloo: Eu n-am bani, dar nu-s sărac.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: