Redactia.ro
Home » Monden » Deces în cinematografie! Unul dintre actorii din „Lege și ordine” a murit, după ani la rând de drame și durere

Deces în cinematografie! Unul dintre actorii din „Lege și ordine” a murit, după ani la rând de drame și durere

GALERIE FOTO (2) Deces în cinematografie! Unul dintre actorii din „Lege și ordine” a murit, după ani la rând de drame și durere

Unul dintre actorii din „Lege și ordine” a murit. Avea 78 de ani. Iată despre cine este vorba! De-a lungul anilor, el a trecut prin diverse drame și suferințe.

Deces în cinematografie! Unul dintre actorii din „Lege și ordine” a murit

Richard Jay Belzer, actor și comediant, a decedat. El a interpretat, printre altele, rolul detectivului Munch din serialul Law and Order – Special Victims Unit, până în 2016 – 326 de episoade.

Deces în cinematografie! Unul dintre actorii legendari din „Lege și ordine” a murit, după ani la rând de drame și durere
Richard Belzer (Twitter/ @franklinleonard)
Deces în cinematografie! Unul dintre actorii din „Lege și ordine” a murit, după ani la rând de drame și durere
Richard Belzer, în ”Law & Order: Special Victims Unit”. Foto: Getty Images

Actorul și-a găsit sfârșitul în casa lui din Beaulieu-sur-Mer, Franța. Moartea a fost confirmată de Bill Scheft, unul dintre prietenii actorului, care a lucrat la un documentar despre viața și cariera lui Belzer.

Richard Belzer a fost adesea descris ca fiind actorul cu cea mai lungă carieră a unui personaj dintr-un serial de televiziune, a relatat New York Times.

În ceea ce privește copilăria lui, nu a fost una tocmai plăcută, după spusele lui.

„Trebuia să-mi fac mama să râdă, altfel mă lovea la fund”, povestea actorul într-un interviu.

„Mama noastră nu știa cum să-și iubească fiii în mod corespunzător. Ea a avut întotdeauna un motiv pentru care ne-a bătut”, a declarat și fratele actorului, Leonard Belzer, pentru revista People în 1993.

În cele din urmă, mama actorului a murit de cancer, iar tatăl lui s-a sinucis înainte ca Belzer să împlinească 25 de ani. În 2014, și fratele actorului, Leonard Belzer, a murit după ce s-a aruncat singur de pe o clădire înaltă din Manhattan, în 2014. El nu și-a mai revenit după decesul soției, se pare.

Richard Belzer a avut dintotdeauna probleme cu autoritatea. „Am fost dat afară din fiecare școală la care am fost vreodată”, a spus el.

A fost înrolat în armată mai puțin de un an, apoi a fost dat afară din motive psihiatrice după ce s-a rănit în mod repetat. A continuat să lucreze ca șofer de camion, vânzător de bijuterii, vânzător de rochii și reporter pentru The Bridgeport Post. În acea slujbă, el a visat să devină un scriitor serios, dar în schimb își petrecea timpul liber făcând trafic cu droguri, a relatat gandul.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: