Redactia.ro
Home » Monden » Decizia iubitului Danielei Crudu după fapta sa. Poliția e pe urmele lui

Decizia iubitului Danielei Crudu după fapta sa. Poliția e pe urmele lui

decizia iubitului Danielei Crudu

În noaptea de sâmbătă spre duminică, Daniela Crudu a apelat serviciu de urgență menționând că a fost agresată de iubitul său. Vedeta TV a fost dusă la spital și a primit îngrijirile medicale necesare. La câteva ore după incident, paparazzi au aflat decizia iubitului Danielei Crudu și l-au urmărit. Ce a făcut bărbatul la puține ore după ce și-a bătut iubita?

Decizia iubitului Danielei Crudu, dată în vileag de paparazzi

Bărbatul de origine croată a fost înștiințat de forțele de ordine că s-a emis un ordin de restricție împotriva lui și că nu are voie să se apropie de fosta iubită. Daniela Crudu s-a aflat în tot acest timp pe patul de spital, unde a primit îngrijirile medicale necesare. Bărbatul, pe de altă parte, a fost izgonit din apartamentul în care locuia cu vedeta de către un apropiat de-al acesteia.

Așa se face că la câteva ore de incindent, paparazzi l-au surprins pe picior de plecare. Omul de afaceri croat a fost văzut de paparazzi în timp ce își împacheta lucrurile. Acesta și-ar fi umplut bolidul cu lucruri personale și s-ar fi făcut nevăzut. Cu toate acestea, bărbatul nu poate părăsi țara în următoarele zile. Fapta sa este cercetată, iar acesta trebuie să fie disponibil pentru eventuale întrebări ale autorităților.

Ce s-a petrecut, de fapt?

Amintim că Cruduța a ajuns la spital în urma altercației cu iubitul său de origine croată. Se pare că aceștia s-au certat, din cauza banilor, în mașină. În urma unor lovituri primite, Daniela Crudu ar fi luat-o la fugă prin zăpadă, neîncălțată. În urma acestui incident, Daniela a apelat serviciu de urgență la ora 05:00 și a cerut ajutorul. Ea a fost transportată la cel mai apropiat spital având piramida nazală spartă, răni la nivelul brațelor și a picioarelor, dar și răni superficiale la nivelul craniului. Amintim că vedeta TV nu a vrut să depună plângere împotriva iubitului său, în ciuda altercației violente dintre ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini