Redactia.ro
Home » TV » Decizia luată de părinții lui Răzvan Ciobanu la doi ani de la moartea designerului

Decizia luată de părinții lui Răzvan Ciobanu la doi ani de la moartea designerului

Noi dezvăluiri în cazul lui Răzvan Cioban

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină carea a șocat pe toată lumea. La aproape doi ani de la moartea designerului părinții nu și-au revenit din suferință și au luat o decizie radicală. 

 

Decizia luată de părinții lui Răzvan Ciobanu la doi ani de la moartea designerului

În aprilie se împlinesc doi ani de la moartea fulgerătoare a lui Răzvan Ciobanu. Părinții designerului sunt încă profund afectați de pierderea singurului lor fiu.

‘Chiar dacă se împlinesc doi ani de când Răzvan a plecat dintre noi, timpul nu a șters durerea din sufletele celor care l-au iubit. Adesea punem pe grupul nostru poze cu el, amintirile sunt singurele care rămân în urma noastră. Cu siguranță ne vom întâlni, atunci când se împlinesc doi ani de la dispariția sa, în limitele regulilor impuse de pandemie și vom rememora clipele frumoase petrecute împreună. Au fost multe discuții legate de presupuse datorii, însă nu s-a materializat niciuna în acest sens’, a spus avocata Laura Vicol, fosta prietenă a lui Răzvan Ciobanu.

Mai mult, părinții designerului încearcă să uite de moartea fiului muncind la pensiunea pe care o dețin și unde creatorul de modă se retrăgea de cele mai multe ori.

,,Nu mulți știu, dar părinții lui Răzvan Ciobanu dețin o pensiune în satul vâlcean Ciungetu, numită ‘Ciobănelu’, acolo unde Răzvan se retrăgea adesea, pentru a se relaxa, departe de agitația din București. Deși s-a zvonit că pensiunea va fi scoasă la vânzare, cu aproximativ 200.000 de euro, iată că Elena Ciobanu, mama regretatului designer, nu a avut puterea să renunțe la acest mic colț de Rai, unde a adunat atâtea amintiri frumoase cu Răzvan, astfel că se ocupă de cazare și de partea administrativă, fiind o bună gazdă pentru turiști: ‘Părinții lui Răzvan se ocupă în continuare de pensiune’, a mai spus prietena regretatului designer.

Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident de mașină

Răzvan Ciobanu a murit în urmă cu doi ani la vârsta de 43 de ani. Creatorul de modă și-a pierdut viața în urma unui accident violent de mașină. Designerul ar afi avut viteză excesivă și a pierdut controlul mașinii, intrând într-un copac.

Laura Vicol, prietenă bună și avocata designerului a dezvăluit în cadrul unei emisiuni televizate că Răzvan Ciobanu a murit în seara de 28 aprilie, nu 29, așa cum se credea inițial.

,,El nu a murit pe 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat luni dimineață, când a fost el găsit, el a murit seara, duminica sfântă de Paști, către ora 23.00. Corpul lui a fost găsit a doua zi dimineață. A murit la ora 22.55, exact distanța parcursă între… El s-a dus glonț spre moarte”, a spus avocata, în urmă cu un an.

Potrivit speculațiilor medicale, designerul ar fi suferit un atac cerebral înainte de a intra cu mașina în câmp. Decesul creatorului de modă a venit în urma multiplelor răni suferite în timpul accidentului.

,,A fost clasat drept accident de circulație, iar moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit. Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre… deci, el când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral și din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort’”,  a mai spus avocata și prietena designerului.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: