Redactia.ro
Home » Știri » Decizia neașteptată luată de Simona Halep înaintea procesului de la TAS. Ce a putut să facă tenismena

Decizia neașteptată luată de Simona Halep înaintea procesului de la TAS. Ce a putut să facă tenismena

Pe ce loc este Simona Halep în clasamentul WTA

Înainte de a intra în sala de judecată a Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, Simona Halep nu lasă nimic la voia întâmplării. În timp ce se pregătește pentru cel mai important proces din cariera sa în tenis, campioana noastră se concentrează nu doar pe aspectul sportiv, ci și pe cel estetic și al stării generale de bine.

Recent, Simona Halep a făcut o vizită la medicul estetician Valeria Dafinoiu, cunoscută pentru tratamentele personalizate pe care le oferă, care vizează îmbunătățirea esteticii și contribuie la o stare generală de bine. Cu toate că detalii despre tratamentele alese au rămas discrete, este evident că sportiva noastră acordă atenție nu doar performanțelor pe teren, ci și modului în care se simte și arată.

Simona Halep cere clemență la TAS

Chiar și în fața unei perioade dificile, Simona Halep rămâne optimistă și așteaptă cu sufletul la gură decizia TAS. Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne o va audia în perioada 7-9 februarie în procesul ei împotriva Agenției Internaționale pentru Integritatea Tenisului (ITIA).

Reamintim că Simona Halep a depus apel la TAS în data de 24 octombrie 2023, contestând decizia ITIA de a o suspenda pe o perioadă de patru ani pentru încălcarea regulilor antidoping. Această decizie a avut un impact major asupra carierei sale, iar sportiva română își dorește ca sancțiunea să fie revizuită și redusă. În ciuda acestor provocări, Halep rămâne hotărâtă să lupte pentru drepturile și reputația sa în lumea tenisului.

Ce spune TAS

„Procedurile de arbitraj ale TAS au început. În concordanţă cu Codul sportiv de arbitraj (Codul TAS-CAS), părţile fac schimb de acte depuse în scris, iar panelul de arbitri va decide constituirea cazului. Apoi, panelul va dispune direcţii procedurale pentru următoarea fază a procesului, inclusiv stabilirea unei audieri. După audiere, panelul va delibera şi va emite o decizie de arbitraj care va cuprinde hotărârea sa în acest caz şi motivarea ei.

În acest moment nu este posibilă indicarea unei perioade de timp pentru durata procesului şi emiterea deciziei. Decizia panelului TAS va fi una finală şi inatacabilă, cu excepţia dreptului părţilor de a face un apel la Tribunalul federal elveţian, în teren de 30 de zile”, a precizat TAS.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: