Redactia.ro
Home » Monden » Decizia neașteptată luată de Tzancă Uraganu! Starea de sănătate îi pune cântările pe stop

Decizia neașteptată luată de Tzancă Uraganu! Starea de sănătate îi pune cântările pe stop

Deși îi merge bine pe plan profesional, Tzancă Uraganu trece prin cea mai încărcată perioadă din viața lui. Din păcate, programul încărcat își pune amprenta asupra sănătății sale. Manelistul a ajuns în punctul de a-și anunța fanii că va fi mai atent la propria sănătate. Asta l-a determinat să-și impună câteva reguli când vine vorba de cântări.

Decizia neașteptată luată de Tzancă Uraganu! Starea de sănătate îi pune cântările pe stop

Tzancă Uraganu a ținut să precizeze că va avea mai multă grijă cu privire la numărul de evenimente pe care le va onora. „Am luat o decizie pe care vreau să o anunț și acum, în premieră. Nu o să mai cânt ziua, înainte de ora 16, 17. Nu o să mai cânt, pentru că e vorba de sănătate, chiar am făcut un anunț, m-au înțeles foarte mulți oameni la care am de cântat,

pentru că nu puteam să cânt până la 4-5, să mă duc, să mă ia somnul pe la 7 dimineața și la 12 să fiu iar în curte la oameni, nu se poate, e vorba de sănătate. Înainte de 4-5 nu o să mai cânt. Cânt și eu un program ziua, mai cânt un program, două, seara, să putem ajunge și mai departe”, a mărturisit Tzancă Uraganu, pentru Antena Stars.

Tzancă Uraganu a mai explicat că resimte foarte multă oboseală în urma concertelor multe pe care le are de susținut. „Așa e normal, să pot să ajung pe la toată lumea în forță, să zică lumea „da, frate, și-a meritat locul. Cu oboseala (n.r probleme cu care s-a confruntat), atât. Am avut o stare de oboseală care m-a ținut vreo două-trei luni, exact din cauza programului pe care îl aveam”, a adăugat artistul.

Andrei Velcu este numele real al lui Tzancă Uraganu. Apelativul „Uraganu” vine de la Nicolae Guță. Manelistul l-a numit pe Andrei Velcu „Uraganul muzicii” și așa i-a rămas numele. Acum, Tzancă Uraganul este unul dintre maneliștii de top ai României.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: