Redactia.ro
Home » Știri » Decizia radicală pe care a luat-o Ilona Brezoianu. Ce nume va purta actrița după cununie

Decizia radicală pe care a luat-o Ilona Brezoianu. Ce nume va purta actrița după cununie

Ilona nu și-a schimbat numele de familie după căsătorie. Sursă foto: Instagram

Bucurie mare în familia Ilonei Brezoianu! Cunoscută pentru rolul său în emisiunea „Super Neatza de Weekend”, Ilona a dezvăluit că după cununia cu Andrei Lucian Alexandru, își păstrează numele de fată. „Doamna Brezoianu” este noul ei titlu oficial, așa cum a spus în cadrul emisiunii, unde colegii ei au glumit pe seama schimbării.

Ce nume va purta actrița după cununie

Cununia a fost descrisă de Cuza, unul dintre invitați, ca fiind atipică și plină de prospețime. Ilona a reușit să-și mascheze emoțiile, în timp ce mirele, Andrei, a tremurat în timpul momentului crucial.

„A fost cea mai atipică cununie pe care am văzut-o, pentru că au făcut-o amândoi super atipică. Super fresh. Alții sunt toți protocolari”, a spus Cuza.

„Doamna Brezoianu, sau doamna (n.r. Alexandru)?”, a întrebat-o Diana Munteanu pe colega sa proaspăt măritată.

„Doamna Brezoianu”, a spus Ilona.

În ziua cununiei, Ilona a strălucit într-o rochie albă, simplă și elegantă, făcându-i pe colegii ei să o laude pentru frumusețea sa. Evenimentul a fost plin de momente speciale și emoționante, colegii săi remarcând cât de fericită și radiază de bucurie a fost actrița.

Colegii Ilonei au fost încântați de eveniment și de fericirea actriței

 Florin Ristei, care nu a putut fi prezent la cununie, a promis că va cânta la nunta din 20 iulie. Ristei a glumit spunând că va fi gata să ajute dacă Andrei are nevoie, în timp ce Nicolai Tand a recunoscut că ar fi fost copleșit de emoții dacă ar fi fost prezent la cununie.

„Mai băgăm o fisă, bade! Acolo vreau să te văd!”, a spus Ilona, făcând referire la nunta cea mare.

„Andrei e bine, trăiește?”, a întrebat-o Florin Ristei pe Ilona.

„Trăiește, e bine. Chiar s-a trezit în această dimineață odată cu mine și a zis că e foarte bucuros și din cauza asta nu poate să mai doarmă”, a spus actrița.

„I-am spus că dacă are nevoie de ajutor să clipească, dar mi-am dat seama că nu-l văd, așa că dacă-ți pui o poză în care porți ceva galben, să știi că te ajutăm”, a glumit cântărețul.

„Și nici n-o să-l mai vezi de acum încolo pentru că l-am închis în casă”, a glumit Ilona.

Cununia Ilonei Brezoianu și a lui Andrei Lucian Alexandru a fost un eveniment de neuitat, plin de emoții și momente speciale. Cu sprijinul colegilor și prietenilor, actrița a sărbătorit unul dintre cele mai importante momente din viața ei.

Ilona se va căsători religios cu Andrei pe 20 iulie

Acum, toată lumea așteaptă cu nerăbdare nunta mare de pe 20 iulie, unde Ilona și Andrei își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu. Florin Ristei și-a marcat deja data în calendar și se pregătește să ofere un spectacol de neuitat pentru prietena sa.

Ilona Brezoianu și Andrei Lucian Alexandru au început un nou capitol din viața lor cu multă bucurie și dragoste. Evenimentul a fost unul special, plin de momente emoționante și amintiri de neuitat. Colegii Ilonei au fost alături de ea, aducând umor și căldură, iar acum toată lumea așteaptă cu entuziasm nunta mare din iulie.

Cu o carieră de succes și o viață personală plină de fericire, Ilona Brezoianu se pregătește pentru un viitor luminos alături de soțul ei, Andrei. Această cununie a marcat începutul unei noi etape, iar nunta ce urmează promite să fie un eveniment de neuitat, plin de iubire și bucurie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: