Redactia.ro
Home » Monden » Decizia-ŞOC pe care au luat-o Ioana Simion și Ilie Năstase după ce s-a spus că bruneta ar fi fugit cu 2 milioane de euro

Decizia-ŞOC pe care au luat-o Ioana Simion și Ilie Năstase după ce s-a spus că bruneta ar fi fugit cu 2 milioane de euro

Ioana Simion și Ilie Năstase formează din nou un cuplu. Cei doi amorezi s-au împăcat. Chiar dacă focurile pasiunii i-au pus la mare încercare, se pare că îndrăgostiţii au revenit unul lângă celălalt.

Decizia este surprinzătoare, având în vedere că presa a scris că ea ar fi plecat de acasă, dar nu cu mâna goală, ci cu două milioane de euro.

Vor petrece Sărbătorile împreună

Ioana Simion a fost deranjată de toate speculațiile apărute în presă, cele referitoare la banii cu care ar fi plecat de acasă, dar și speculațiile cum că ar fi consumat alcool într-un restaurant. Acum, ea a trecut peste toate, e din nou alături de soțul ei.

Eu eram foarte curioasă să știu atunci cine a vorbit că aș fi fugit cu milioanele, el a ieșit în presă și a spus că nu a vorbit așa ceva. Acum să zicem ca da, suntem bine.

Eu va trebui să mă conving de anumite lucruri cu care nu sunt așa lămurită, de ce se întâmplă, că au fost câteva lucruri care m-au deranjat foarte mult, cum a fost și cu restaurantul acela unde se zicea că am consumat alcool. Eu nu consum alcool decât o dată sau de două ori pe an, și atunci foarte puțin, eu nu sunt consumatoare de alcool”, a spus Ioana Simion pentru spynews.ro.

Ioana Simion ne-a mărturisit că în ceea ce privesc sărbătorile de iarnă, ea cu Ilie Năstase, împreună cu întreaga familie, vor pleca la Poiana Brașov și vor sta acolo până după Revelion, atunci când se vor întoarce în Capitală.

Au evitat divorţul

De 4 ani, Ioana Simion este împreună cu Ilie Năstase, iar relația lor nu a fost lipsită de momente tensionate. Cei doi au fost de mai multe ori la un pas de divorț, însă de fiecare dată s-au împăcat.

Toată lumea s-a întrebat de ce nu am divorțat de Ilie?! Se știe însă prin ce a trecut Ilie ultima dată. Băgasem actele, dar Ilie a venit la mine să se vaite că-i plesniseră niște vase de sânge!

Așa m-a făcut să-mi retrag cererea! Nu m-a lăsat inima, pur și simplu! Am vrut să nu-mi fac păcate cu el! Eu m-am sacrificat, m-am lăsat pe mine pentru Ilie.

Dumnezeu știe peste câte am trecut eu în căsnicia asta și le-am înghițit pe toate! Ilie era terminat acum, dacă nu eram eu lângă el!”, a afirmat Ioana Năstase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: