Redactia.ro
Home » Știri » Decizia șocantă a Regelui Charles după funeraliile mamei sale. Ce se intamplă în cuplul regal FOTO

Decizia șocantă a Regelui Charles după funeraliile mamei sale. Ce se intamplă în cuplul regal FOTO

GALERIE FOTO (14)

Pentru a fi departe de ochii publicului, atât Regele Charles al III-lea cât și Regina Consoartă au decis să meargă fiecare la casele lor. Din pricina evenimentelor cei doi nu vor sta împreună timp de 24 de ore. Iată ce domeniu inedit deține Regina Consoartă a Marii Britanii!

Regina Consoartă deține o casă de 850 de mii de lire sterline în Wiltshire

Camilla este proprietara casei sale din Wiltshire de când s-a despărțit de Andrew Parker Bowles în anul 1994.

Regele Charles al III-lea și Regina Consoartă s-au întors fiecare la casele lor pentru o perioadă de 24 de ore, pentru a sta departe de ochii publicului, după o săptămână plină de evenimente și emoții, după moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Cuplul regal a părăsit Londra cu elicopterul după procesiunea lor prin capitală, miercuri după-amiază, dar în timp ce Charles a călătorit mai departe la domeniul său Highgrove, Camilla ar fi rămas la casa ei privată, Ray Mill House.

Cum arată casa Reginei Consoarte

Camilla a cumpărat frumoasa reședință din Wiltshire după ce s-a despărțit de primul ei soț, Andrew Parker Bowles, în 1994. Ea a locuit acolo între 1996 și 2003. Casa a servit chiar ca fundal pentru portretele realizate la aniversarea a 75 de ani de către Prințesa Kate la începutul acestui an. Aruncați o privire în jurul acestei case impresionante!

Camilla are o grădină cu caracteristici de lux, inclusiv o piscină în aer liber, grajduri pentru caii ei și grădini mari cu un râu. Fiica sa, Laura, a ales să își organizeze recepția de nuntă la proprietate atunci când s-a căsătorit cu Harry Lopes în 2006.

Bucătăria casei are pereți galbeni cu gresie roșie și podea cu gresie albastră. Dulapurile sunt albe, cu blaturi de lucru din lemn, iar în mijlocul încăperii se află o masă circulară din lemn.

Sala de mese a Reginei Consoarte are tapet cu imprimeu baroc crem și alb și covoare crem. Există o altă masă de sufragerie din lemn, asemănătoare cu cea din bucătărie, precum și o măsuță asortată și o comodă. Două tablouri mari atârnă în rame aurite, iar un candelabru mare adaugă o notă regală.

Camera de zi se mândrește cu vedere la grădina enormă a proprietății. Are tavane înalte, cu o nișă sculptată care duce într-un gol imens cu ferestre din podea până în tavan. Mobilierul include două fotolii florale și o canapea asortată, precum și diverse mese din lemn.

La etaj, există o terasă de beton pe acoperiș cu balustradă neagră, cu vedere la terenul proprietății.

Pe hol se găsesc covoare crem și tavane înalte cu plinte și arcade albe. Două candelabre dau tonul pentru rezidenții săi regali, precum și un pat de flori din beton pe o parte.

Pe măsură ce oaspeții se deplasează din hol la etaj, sunt întâmpinați de o fereastră mare curbată, încadrată cu perdele crem și verzi. Scările sunt căptușite cu o balustradă din lemn și o balustradă din beton.

Deasemenea, în dormitor se găsesc covoare crem și două tablouri atârnate în rame de bronz pe pereți. Patul are un cadru cu spătar cu nasturi crem și alb.

Există ferestre cu rame de lemn și perdele roșii care se întind pe podea, iar în colț se află o comodă de stejar.

Un alt dormitor matrimonial din casă are tapet baroc albastru și alb, cu lambriuri albe. Există un pat cu baldachin, cu un cadru de pat floral roz și alb și o perdea de culoarea piersicii.

Camilla are și o cameră de recreere, ce reprezintă o cameră de zi confortabilă în casa sa privată. Are lambriuri din lemn de-a lungul pereților și un șemineu mare deasupra căruia este atârnat un tablou uriaș. Într-un colț se află rafturi cu diverse ornamente și un balansoar din lemn într-o parte.

Sursa foto: hellomagazine.com

 

Sursa foto art: yourhomeandgarden.co.nz
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: