Redactia.ro
Home » Monden » Decizie de ultimă oră în procesul de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Reghecampf. Ce se întâmplă acum între foștii parteneri

Decizie de ultimă oră în procesul de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Reghecampf. Ce se întâmplă acum între foștii parteneri

Sunt deja trei ani de când Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se chinuie să divorțeze. Foștii soți au mărturisit că doresc să redevină liberi și să-și vadă de vieților lor în liniște. Din păcate, tensiunile între ei sunt la ordinea zilei! 

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost din nou amânat! La ultimul termen din data de 25 octombrie 2024, magistrații au decis să amâne pronunțarea pentru data de 11 noiembrie 2024, transmite Click!

Procesul de divorț a fost din nou amânat

Avocatul Anamariei Prodan, Oleg Burlacu, a depus noi dovezi care arată că martorul lui laurenţiu Reghecampf ar fi mințit sub jurământ. Drept urmare, instanța vrea să analizeze cu atenție dacă ar putea exista o conspirație între antrenor și martorul său, pentru a influența procesul prin mărturie mincinoasă.

La ieșirea din sala de judecată, Valentin Petrișor, alias Dinte, a afirmat că Anamaria Prodan nu dorește să finalizeze divorțul și că ar fi cerut sume exorbitante de bani pentru întreținerea fiului lor de 12 ani, între 20.000 și 30.000 de euro lunar.

Martorul lui Reghe, declarații surprinzătoare

De asemenea, martorul lui Reghe a susținut că Prodan încearcă să amâne divorțul cât mai mult timp, refuzând să renunțe la numele de familie Reghecampf. „Ea nu renunță la divorț, vrea să păstreze și numele, vrea vreo 20-30.000 de euro pe lună pentru un copil de 12 ani. Inclusiv astăzi am auzit-o pe hol când zicea: hai să o mai amânăm, hai s-o mai ducem, hai s-o mai lungim”, a spus Valentin Petrișor, la termenul din 9 octombrie 2024.

Impresara tună și fulgeră

La auzul declarațiilor făcute de martorul lui Reghecampf, Anamaria Prodan a reacționat prompt și vehement. Ea a negat în mod categoric toate acuzațiile aduse de Dinte și a anunțat că îl va acționa în judecată pentru mărturie mincinoasă. Impresara a precizat că niciodată nu a cerut asemenea sume și că declarațiile martorului sunt pur și simplu false.

„Nici nu s-a pus problema de așa ceva vreodată! Nu s-a discutat vreodată așa ceva! Mincinoși! Și mărturie mincinoasă… O să scoatem declarația de martor a lui și o s-o facem publică și pe urmă o să-l dăm în judecată pentru tot ce a spus, plus plângere penală pentru mărturie mincinoasă”, a mai spus declarat Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: