Redactia.ro
Home » Știri » Tensiuni la procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Martorul antrenorului aduce acuzații dure, iar impresara tună și fulgeră

Tensiuni la procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Martorul antrenorului aduce acuzații dure, iar impresara tună și fulgeră

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află într-un proces de divorț care durează de aproape trei ani, iar ultima înfățișare a avut loc miercuri, 9 octombrie, la Judecătoria Buftea. Această confruntare judiciară a fost marcată de tensiuni și acuzații, mai ales din cauza martorului adus de Laurențiu Reghecampf, un personaj controversat, Valentin Petrișor, cunoscut sub numele de Dinte.

Martorul lui Reghecampf, o alegere surprinzătoare

Antrenorul liber de contract a surprins audiența aducându-l ca martor pe Dinte, fostul iubit al Nataliei Mateuț, implicat în trecut într-un dosar de fraudă în Olanda. Acesta a depus mărturie împotriva Anamariei Prodan, aducând acuzații grave la adresa impresarei. Pe de altă parte, Anamaria Prodan a fost susținută în instanță de fina sa, Lena Enache, soția fotbalistului Gabriel Enache.

În timp ce procesul se desfășura, Anamaria Prodan nu a părut impresionată de prezența martorului lui Reghecampf. Ea a afirmat că martorii aduși de fostul său soț o dezgustă, dar că se bazează pe justiție și pe voința divină pentru a se elibera de influențele negative asupra vieții ei și a copiilor săi.

„Nici nu vreau să știu de martorii lui. Mă dezgustă tot, dar asta e viața. Dumnezeu va lua din viața mea și a copiilor mei tot ce e rău cu siguranță , a declarat impresara pentru Click!

Martorul lui Reghecampf, Valentin Petrișor, a făcut declarații care au șocat publicul și presa. La ieșirea din sala de judecată, Dinte a afirmat că Anamaria Prodan nu dorește să finalizeze divorțul și că ar fi cerut sume exorbitante de bani pentru întreținerea fiului lor de 12 ani, între 20.000 și 30.000 de euro lunar. De asemenea, el a susținut că Prodan încearcă să amâne divorțul cât mai mult timp, refuzând să renunțe la numele de familie Reghecampf.

 „Ea nu renunță la divorț, vrea să păstreze și numele, vrea vreo 20-30.000 de euro pe lună pentru un copil de 12 ani. Inclusiv astăzi am auzit-o pe hol când zicea: hai să o mai amânăm, hai s-o mai ducem, hai s-o mai lungim”, a spus Valentin Petrișor, alias Dinte.

Reacția dură a Anamariei Prodan

La auzul declarațiilor făcute de martorul lui Reghecampf, Anamaria Prodan a reacționat prompt și vehement. Ea a negat în mod categoric toate acuzațiile aduse de Dinte și a anunțat că îl va acționa în judecată pentru mărturie mincinoasă. Impresara a precizat că niciodată nu a cerut asemenea sume și că declarațiile martorului sunt pur și simplu false.

 „Nici nu s-a pus problema de așa ceva vreodată! Nu s-a discutat vreodată așa ceva! Mincinoși! Și mărturie mincinoasă… O să scoatem declarația de martor a lui și o s-o facem publică și pe urmă o să-l dăm în judecată pentru tot ce a spus, plus plângere penală pentru mărturie mincinoasă”, a mai spus declarat Anamaria Prodan.

 „Ne vedem în instanță cu domnul Dinte sau cum se numește Valentin Petrișor pentru mărturie mincinoasă”, a declarat avocatul impresarei Oleg Burlacu, pentru aceeași sursă.

Procesul de divorț se apropie de final

Instanța a rămas în pronunțare până pe 22 octombrie, când avocații ambelor părți trebuie să depună concluziile finale. Sentința urmează să fie afișată pe 24 octombrie, pe portalul instanței, punând, astfel, capăt unui proces de divorț care a durat aproape trei ani. Acest caz a captat atenția publicului și a presei din România, din cauza expunerii mediatice intense și a implicării unor personaje controversate.

Valentin Petrișor, alias Dinte, a devenit cunoscut în media în urma implicării sale într-un scandal de fraudă în Olanda. În 2011, el și Natalia Mateuț, fosta vedetă Antena Stars, au fost reținuți de poliția olandeză pentru utilizarea de carduri clonate. Dinte a povestit ulterior pe YouTube cum folosea aceste carduri pentru a face cumpărături de lux în Amsterdam, inclusiv genți scumpe și mese la restaurante de top.

Acest trecut controversat a făcut din Dinte un martor surprinzător în procesul dintre Prodan și Reghecampf, ridicând întrebări asupra credibilității mărturiei sale. Deși a fost implicat în activități ilicite în trecut, el a fost ales de Reghecampf pentru a aduce acuzații împotriva fostei sale soții.

„Și ne-am dus pe cea mai scumpă stradă din Amsterdam, unde sunt toate magazinele Chanel, Vuitton. Am intrat în toate și am plătit cu cardul ca și cum era al meu. Am luat foarte multe.

 Serile, mergeam la restaurant, tot cu cardul plăteam șampaniile. Cele mai tari restaurante și cele mai tari haine. (…) Luam două genți de 10.000 euro și le dădeam pe 6-7.000”, a povestit fostul iubit al Nataliei Mateuț, pe YouTube.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: