Redactia.ro
Home » Sport » Decizie definitivă și irevocabilă…din nou! Gigi Becali a rupt tăcerea

Decizie definitivă și irevocabilă…din nou! Gigi Becali a rupt tăcerea

Gigi Becali, patronul FCSB, nu mai dorește să aibă de a face cu mass media din România. De data aceasta, hotărârea este definitivă și irevocabilă, după spusele directorului tehnic al echipei, Mihai Stoica. Decizia vine ca urmare a înfrângerii rușinoase pe care FCSB a suferit-o în față celor de la Poli Iași, cu scorul de 2 la 5, in deplasare.

Decizie definitivă și irevocabilă…din nou! Gigi Becali a rupt tăcerea

Gigi Becali, cunoscut pentru ieșirile sale destul de piperate în spațial public, a luat din nou decizia de a nu mai apărea în atenția presei. De data aceasta, Mihai Stoica a fost cel care a dat marea veste: „Gigi Becali nu mai dorește să vorbească sau să apară în spațiul public niciodată. Este o alegere personală, e calea pe care și-a ales-o și sunt convins că așa va fi, că nu va renunța la această cale. Probabil, de aceea voi fi eu mai activ, pentru că în ultima vreme nu am vorbit. Voi spune ce voi avea de spus,  chiar dacă voi fi jignit, nu voi mai răspunde cu jigniri, pentru că am ajuns la vârsta la care pot să pun punct unui capitol din viața mea”, a declarat Meme Stoica pentru ProX, citat de Digisport.

Lui Gigi Becali nu îi este teamă de COVID19

Aflat în vizită la spitalul unde Mihai Stoica a fost internat pentru a primi tratamentul împotriva COVID19, Gigi Becali a fost văzut fără mască și fără nicio teamă, chiar dacă speculațiile din ultima vreme îl dădeau pe finanțator ca fiind infectat cu acest virus. „N-a avut nicio problemă. Când aveam etajul transformat în spital la bază, intra acolo cu mască, fără mască și fără nicio teamă că se poate infecta. Gigi Becali nu a avut niciodată COVID19. S-a testat, a fost negativ, n-a avut nicio problemă. Este o invenție, am citit și eu asta”, a mai declarat Meme Stoica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: