Redactia.ro
Home » Sport » FCSB, îngenunchiată de coronavirus

FCSB, îngenunchiată de coronavirus

Liga 1, play-off, play-out,

FCSB este la pământ. Nu a fost răpusă de vreun adversar ci de coronavirus. 13 fotbaliști și 13 persoane din staff au fost infectate cu COVID – 19.

FCSB ar trebui să joace joi, de la ora 20:30, meciul din turul 3 preliminar al Europa League, cu Slovan Liberec. Doar că în acest moment are 13 fotbaliști și 13 persoane din staff infectate cu coronavirus. Jucătorii bolnavi sunt: Andrei Vlad, Andrei Miron, Iulian Cristea , Marius Briceag. Vali Crețu, Ovidiu Popescu, Ionuț Vînă, Darius Olaru , Andrei Pandele. Olimpiu Moruțan, Florinel Coman, Sergiu Buș, Alexandru Buziuc (Florin Tănase vindecat).
În aceste condiții au rămas doar 9 jucători valizi pentru meciul din cupele europene, astfel că FCSB a cerut amânarea partidei. Au fost efectuate astăzi o nouă serie de analize.

Reacția LPF după ce se întâmplă la FCSB

Justin Ştefan, secretarul general al LPF, a confirmat faptul că FCSB a cerut UEFA amânarea meciului cu Slovan Liberec din Europa League pentru sâmbătă. În Liga I, reprezentanții celor de la Poli Iași, echipă care ar fi trebuit să joace sâmbătă cu FCSB nu au nimic împotrivă să amâne meciul.

„Partida cu Poli Iaşi este legată de reacţia pe care o va avea UEFA în orele următoare la ceea ce s-a petrecut la FCSB. În această dimineaţă, ei s-au testat la clinica autorizată de UEFA. Aşteaptă rezultatele în cel mai scurt timp. În funcţie de rezultate vom vedea o decizie de la forul european. Acea decizie va avea un impact asupra partidei din Liga 1. Cei de la FCSB au transmis o cerere forului european de amânare cu două zile. Exact aşa cum prevede regulamentul şi ar exista şanse ca această partidă să se dispute sâmbătă. Regulamentul spune aşa, e ca la UEFA în mare parte, joci dacă ai cel puţin 13 jucători în lot, dintre care un portar şi avizul DSP”, a declarat Ştefan, la ProX.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: