Redactia.ro
Home » Sport » Problemele la FCSB înaintea meciului din Europa League

Problemele la FCSB înaintea meciului din Europa League

fcsb, Europa League, meci suspendat

Sârbii de la Bačka Topola au cerut ca jucătorii de la FCSB să facă noi teste pentru coronavirus înaintea meciului din Europa League. Rezultatul, încă trei fotbaliști sunt bolnavi.

Șase persoane de la FCSB s-au îmbolnăvit. Thomas Neubert, Horea Codorean, Sorin Cristof, Bogdan Stoica, Marius Ianuli și Andrei Miron, dar și antrenorul Toni Petrea. Astfel, la meciul din Europa League pe banca tehnică va sta Bogdan Argeș Vintilă. Speriați de ceea ce se întâmplă la FCSB, sârbii de la Bačka Topola au cerut teste suplimentare. S-a descoperit că încă trei fotbaliști au COVID – 19. Este vorba despre Olaru, Tănase și Cristea. După ce au ajuns în Serbia au mai efectual alte teste, dar deocamdată nu se știu rezultatele.

„Da, este adevărat, FCSB ne-a informat, pe noi şi pe DSP, că incă trei jucători de la FCSB au ieşit pozitiv la testarea pe care jucătorii au efectuat-o astăzi la Timişoara. Cei trei vin înapoi la Bucureşti cu maşinile şi din ce mi-au spus cei de la FCSB toată lumea a avut mască la deplasare şi s-a respectat distanţarea”, a declarat Justin Ştefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Ce se întâmplă cu meciul din Europa League

Există riscul ca FCSB să pierdă la masa verde meciul de joi seara, cu Bačka Topola. Pentru a putea juca partida, românii trebuie să aibă 13 jucători eligibili, printre care și un portar. Există însă un precedent. Slovan Bratislava a pierdut la masa verde, după ce s-a descoperit că din delegația care plecase în Insulele Faroe, un membru al staff-ului era bolnav. În acel moment tot lotul a intrat în carantină, iar meciul a fost inițial amânat. Slovan a trimis un alt lot pentru meci, dar și acolo a fost depistat un caz, așa că nu s-a mai putut juca. Același lucru s-a întâmplat și cu FC Priștina, din Kosovo, care avea meci cu Lincoln Red în Gibraltar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: