Redactia.ro
Home » Sport » Focar de infecţie COVID-19 la FCSB! 7 persoane sunt bolnave

Focar de infecţie COVID-19 la FCSB! 7 persoane sunt bolnave

fcsb, coronavirus,

FCSB se confruntă cu probleme grave, pentru orima dată. Șapte persoane sunt infectate cu coronavirus.Printre acestea este și antrenorul echipei.

FCSB a confirmat faptul că șapte persoane, 6 din staff-ul tehnic și un jucător au COVID – 19. Aceste cazuri au fost descoperite după ce s-a efectuat testarea în vederea meciului din Europa League. FCSB joacă împotriva celor de la Backa Topola, joi, 17 septembrie.

„FCSB anunță că, în urma testării COVID-19 efectuate luni de către SYNLAB Romania, partener UEFA, înaintea partidei cu FK TSC Backa Topola, din preliminariile UEFA Europa League, au fost înregistrate 7 rezultate pozitive. Este vorba despre jucătorul Andrei Miron și mai mulți membri ai staff-ului: Anton Petrea (Antrenor principal), Thomas Neubert (Preparator fizic), Horea Codorean (Preparator fizic), Sorin Cristof (Kinetoterapeut), Bogdan Stoica (Analist video) și Marius Ianuli (Team Manager). Aceștia au fost izolați conform reglementărilor aflate în vigoare și nu prezintă simptome!”, se arată în comunicat.

Singurul membru al staff-ului care a scăpat și nu a fost infectat este Mihai Pintilii.

FCSB a pierdut cu Voluntari

FCSB a pierdut 1-2 meciul cu Voluntari, din Liga I, iar Gigi Becali s-a enervat cumplit. Latifundiarul i-a cerut explicații antrenorului.

„Am petrecut în vestiar cele trei puncte, suntem mulțumiți. Urmează meciuri mult mai grele pentru noi decât acestea. I-am oprit prin unitatea grupului. Ştiam avantajele şi dezavantajele lor, asta am antrenat în fiecare zi. ‘Mister’ a antrenat exact ce defecte au ei, știam că sunt slabi pe contraatac. Am profitat de chestia asta. Ce spun ei e treaba lor. Astăzi, mai mult au vorbit. Mai mult se uitau la arbitraj decât să joace fotbal”, a declarat Grădinaru, după meci.

Totuși, înaintea meciului, Neubert spusese că mai mulți jucători nu sunt în formă. FCSB a avut șase jucători la loturile naționale, Florinel Coman și Sergiu Buș la prima reprezentativă, iar Andrei Vlad, Man, Olaru și Moruțan au fost chemați de Adi Mutu la tineret.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: