Redactia.ro
Home » Sport » Cea mai tare farsă din istoria fotbalului, subiect de film! Ce le-au făcut dinamoviștii rivalilor de la FCSB

Cea mai tare farsă din istoria fotbalului, subiect de film! Ce le-au făcut dinamoviștii rivalilor de la FCSB

dinamo, fcsb, farsa

În urmă cu 4 ani, fanii dinamoviști reușeau să realizeze o farsă incredibilă. Imaginile de atunci au ajuns să fie difuzate chiar și de presa din Australia și SUA. Acum dinamoviștii vor face un film de lung metraj despre toată întâmplarea.

16 august 2016, FCSB – Manchester City. Gigi Becali vroia o coregrafie cum nu se mai văzuse. Câțiva suporteri dinamoviști au mers la omul de afaceri susținând că sunt reprezentanții unei firme din Germania, care face coregrafii. Becali i-a crezut și le-a dat mână liberă. Mesajul dorit de FCSB ar fi trebuit să fie despre Steaua 1986. La meci a urmat însă surpriza. Vestele lăsate sub scaune și îmbrăcate de rivalii de la FCSB, au format mesajul „Doar Dinamo București”. Acum, regizorul Laviniu Lazar va fi cel care va face o peliculă în care se va povesti în detaliu povestea celei mai celebre farse din lumea sportului. Filmul va fi lansat peste un an și se va numi „Prima oara a fost gratis”.

Dinamoviștii vând bilete la film

”PRIMA OARĂ-I GRATIS”
“Sunt unele momente în urma cărora totul se schimbă. Și noi și lumea și viziunea lumii despre noi.
Acestea sunt clipele care devin amintiri și apoi istorie. Acestea sunt momentele de povestit celor ce vin după noi.
16 August 2016 a fost un astfel de moment. După acea seară uluitoare, nimic n-a mai fost la fel.
Iar acum, Coregrafia „Doar Dinamo București”, în toată splendoarea ei, va ajunge pe marile ecrane din lumea întreagă!
Am fost asaltați de oameni din presă care au vrut să afle cum a fost posibil, cum s-a întâmplat, cine sunt cei care au gândit marea diversiune. Am păstrat tăcerea și am căutat omul care să poată pune pe peliculă povestea DDB în toate detaliile facerii.
Și l-am găsit: Regizorul Laviniu Lazăr a transformat „nebunia” noastră într-un film artistic care va revoluționa lumea celor ce știu să-și trăiască pasiunea și s-o ridice la statutul de artă.
Un film despre tine, despre noi, despre creativitatea noastră care a devenit scenariu de film. Ești parte din povestea ce va fi ecranizată.
Și mai mult decât atât, ești printre cei care pun umărul la realizarea acestui proiect: Banii din vânzarea biletelor vor intra în bugetul pentru producerea filmului.
Prima oară a fost gratis. Acum e …aproape gratis: doar 5 lei biletul”, este o parte din mesajul postat pe facebook de fani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: