Redactia.ro
Home » Sport » Decizie neașteptată la Dinamo! Mulțescu și-a prelungit contractul

Decizie neașteptată la Dinamo! Mulțescu și-a prelungit contractul

Dinamo, Multescu, liga 1,

Noul director sportiv al lui Dinamo, Rufo Collado a luat o decizie neașteptată. Gheorghe Mulțescu și Cornel Țălnar și-au prelungit contractele.

După ce Dinamo a fost preluată de spanioli a fost o întreagă discuție despre cine ar putea să antreneze echipa. Cosmin Contra ar fi fost în cărți, dar se pare că investitorii s-au răzgândit. Gheorghe Mulțescu și-a prelungit contractul și rămâne pe banca câinilor încă un sezon.

„Sunt bucuros să anunț că am convenit prelungirea contractelor cu Gheorghe Mulțescu și Cornel Țălnar. Dinamo are nevoie de profesionalismul și devotamentul celor doi tehnicieni față de culorile clubului”, a precizat Rufo Collado pentru site-ul lui Dinamo.

Collado a decis să reînființeze echipa a doua a clubului. Singurul care a fost demis deocamdată este Ionel Dănciulescu, care ocupa funcția de director sportiv. Decizie care i-a nemulțumit pe suporteri.

Mulțescu a preluat-o pe Dinamo în luna iulie

Gigi Mulțescu l-a înlocuit în luna iulie pe Adrian Mihalcea. Acesta stăturse pe banca câinilor doar 7 meciuri și a obținut o victorie, o remiză și cinci înfrângeri. Mulțescu era liber de contract de anul trecut. Principalul obiectiv a fost salvarea de la retrogradare. Nu a apucat să facă multe pentru că Dinamo a avut aproape tot lotul bolnav de COVID – 19 și nu a putut juca. A rămas însă în prima ligă, după ce FRF a schimbat sistemul de joc, crescând numărul de echipe. Gheorghe Mulțescu, care a fost și unul dintre jucătorii emblematici ai echipei, i-a mai pregătit pe „câini” în sezonul 1990/1991 și în perioadele martie 2008 – aprilie 2008 și iunie 2013 – septembrie 2013. Tehnicianul poreclit „SMURD-ul”, le-a mai pregătit pe Dacia Unirea Brăilă, România U21, Samsunspor (2 mandate), Kayserispor, Adanaspor, Ankaragucu, Gaziantepspor, Poli Timișoara. Sportul Studențesc (2 mandate), FC Vaslui, Universitatea Cluj. Ceahlăul Piatra-Neamț, Al Taawon, Delta Tulcea, Petrolul (3 mandate). Astra (3 mandate), Gaz Metan Mediaș, Al Ettifaq, FC Voluntari și Universitatea Craiova.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: