Redactia.ro
Home » Sport » Ce adversare au FCSB și FC Botoșani în turul 2 preliminar al Europa League

Ce adversare au FCSB și FC Botoșani în turul 2 preliminar al Europa League

fcsb, fc botosani, europa league

FCSB și FC Botoșani și-au aflat adversarele din Europa League, după tragerea la sorți de la Nyon.

FCSB o va întâlni în turul doi preliminar pe FK TSC Backa Topola din Serbia. Echipa lui Gigi Becali a fost cap de serie la tragerea la sorți de astăzi. Meciul cu sârbii se va juca în deplasare. Din aceeași grupă mai făceau parte OFI Creta (Grecia) și KF Teuta (Albania).
FC Botoșani va juca împotriva celor de la KF Shkendija, din Macedonia de Nord, pe teren propriu. Din aceeași grupă au mai făcut parte BATE Borisov (Belarus) și FK Partizan Belgrad (Serbia).
Meciurile din turul 2 preliminar al Europa League au loc pe 17 septembrie și se joacă într-o singură manșă.

Cine este adversara moldovenilor

Echipa din Macedonia a terminat campionatul pe locul 3, un campionat încheiat mai devreme din cauza pandemiei de coronavirus. În ultimii 10 ani, KF Shkendija a câștigat trei titluri de campioană și două Cupe ale Macedoniei. În sezonul 2017/2018, macedonenii au ajuns până în play-off-ul Europa League. Valoarea lotului celor de la KF Shkendija este 5,3 milioane de euro.
“Sper să nu ne facem de râs. Slavă Domnului că nu e o echipă de aia de îmi tremurau genunchii dacă o citeam. Nu trebuie să subestimăm nimic. Am sentimentul că Dumnezeu ne iubește, că suntem oameni cu sufletul curat, dacă ne-a dat un adversar accesibil”, a spus Valeriu Iftime pentru DigiSport .

Cine este FK TSC Backa Topola

FK TSC Backa Topola a terminat pe locul 4, sezonul în Serbia. Formația a revenit în prima ligă în urmă cu doi ani și are un lot estimat la aproape 10 milioane de euro. Cei mai buni jucători sunt Vladimir Siladji, care a înscris16 goluri sezonul trecut și mijlocașul Nedad Lukic. Adversara celor de la FCSB este pentru prima dată în preliminariile Europa League.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: