Redactia.ro
Home » Sport » Meciul care va rămâne în istorie! Backa Topola – FCSB 6-6 (10-11 d. pen.)

Meciul care va rămâne în istorie! Backa Topola – FCSB 6-6 (10-11 d. pen.)

fcsb, Europa League, Backa Topola, record

FCSB a scris istorie în Europa League. Este pentru prima dată în peste 24.000 de meciuri când ambele echipe înscriu cel puțin câte 5 goluri fiecare.

Cu o echipă decimată din cauza îmbolnăvirilor de COVID – 19, FCSB a reușit să scrie istorie în Europa League. După cele 90 de minute regulamentare, scorul a fost egal. În prima repriză sârbii au înscris de două ori, iar Florinel Coman a redus din handicap. În prima repriză, gazdele au rămas în 10 oameni. În minutul 50 Man a egalat. După un minut, sârbii au intrat din nou în avantaj. Man a egalat din nou din penalty. În minutul 92, FCSB a preluat conducerea, după un autogol. Bucuria a durat mai puțin de 1 minut, pentru că sârbii au egalat din nou. Astfel s-a ajuns în prelungiri unde gazdele au rămas în 9 oameni. Adi Petre a înscris pentru 6-5, dar Tomanovic a egalat, iar câștigătoarea s-a decis după executarea loviturilor de departajare. Cel care a marcat golul victoriei a fost Dennis Man.

FCSB în turul 3 preliminat al Europa League

Următoarea adversară a celor de la FCSB este Slovan Liberec. Meciul se va juca pe 24 septembrie, la București. Meciul dintre FCSB și Backa Topola nu a fost trecut cu vederea de presa din Europa.

„12 goluri, două cartonașe roșii și un final trist pentru TSC, care a fost eliminată la loviturile de departajare. Jucătirii lui Zoltan Sabo merită felicitați după efortul depus. Backa Topola a părăsit dramatic Europa League, după 120 de minute în care s-au marcat 12 goluri, iar soarta partidei a fost decisă la loteria penalty-urilor”, au scris cei de la Telegraf.

„La Zenta s-a jucat unul dintre cele mai nebune meciuri din istorie! Backa Topola a fost eliminată după un meci cu 12 goluri și două cartonașe roșii. FCSB a evoluat fără 9 fotbaliști, care au fost infectați cu COVID-19. Întregul staff este de asemenea infectat”, au notat cei de la RTV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: