Redactia.ro
Home » Știri » Decizie drastică în ancheta Caracal! Familia Măceșanu va cere disjungerea cazului Alexandrei de cel al Luizei

Decizie drastică în ancheta Caracal! Familia Măceșanu va cere disjungerea cazului Alexandrei de cel al Luizei

Caracal

Familia Măceșanu a luat o decizie drastică în privința cazului Alexandrei. Unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu a anunțat într-o postare pe pagina sa de Facebook că familia Măceșanu va solicita disjungerea cazului fetiței lor de cel al Luizei Măceșanu.

Familia Măceșanu va cere disjungerea cazului Alexandrei de cel al Luizei

Potrivit Impact.ro, Alexandru Cumpănașu a anunțat printr-o postare pe pagina sa de socializare, că indiferent de decizia instanței, familia Măceșanu va cere disjungerea cazului Alexandrei de cel al Luizei Melencu.

Această decizie a fost luată după ce membrii familiei Măceșanu s-au consultat cu avocatul lor. Cumpănașu precizează că această hotărâre a venit ca urmare a ”tărăgănării anchetei” de către autorități.

Dragi români, în urma consultării familiei mele cu domnul avocat Moldovan, am luat decizia solicitării (indiferent de decizia de miercuri a instanței) de disjungere a cazului Alexandrei de cazul Luizei‼️Rămânem cu tot sufletul aproape de familia Luizei și o asigur personal pe doamna Melencu de tot sprijinul nostru în continuare‼️Însă juridic DIICOT a TRAS DE TIMP în rezolvarea cazului Alexandrei adăugând încă o victimă despre care nu există nici o probă ca el a răpit-o măcar (audieri infinite, cercetare la fața locului, etc)‼️ Această conexare a dat lui Dincă și Diicot timpul necesar și pârghiile de a taragana ancheta‼️Prin aceasta disjungere ne vom putea face apărarea fără a depinde de alte părți implicate dar și accelerarea obținerii adevărului în cazul Alexandrei‼️, scrie acesta în postare.

Ce s-a întâmplat cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu?

În urmă cu un an, mai exact pe 14 aprilie Luiza Melencu era dată dispărută după ce a fost luată la ocazie de o persoană necunoscută. La aproximativ două luni distanță, Alexandra Măceșanu a fost dată dispărută pe 24 iulie 2019. Pe 25 iulie, tânăra a sunat la 112 și anunța că a fost răpită, bătută, violată și sechestrată de un bărbat.

Autoritățile au mers în acea zi la trei locuințe pentru a o găsi pe tânără, dar oamenii legii au așteptat ore întregi pentru a intra în casa lui Gheorghe Dincă, deși aceștia știau că Alexandra este acolo.

Bărbatul în vârstă de 66 de ani a fost reținut, iar la scurt timp acesta a declarat că le-a ucis pe amândouă, arzându-le în butoi.Nici până în momentul de față cele două fete nu au fost găsite, iar Gheorghe Dincă este suspectul principal în acest caz, fiind închis în penitenciar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: