Redactia.ro
Home » Homepage » Procesul crimelor de la Caracal a început. Gheorghe Dincă, dezvăluiri incredibile la primul termen

Procesul crimelor de la Caracal a început. Gheorghe Dincă, dezvăluiri incredibile la primul termen

Gheorghe Dincă

A început procesul crimelor din Caracal. La Tribunalul Olt a avut loc primul termen în dosarul în care Gheorghe Dincă este acuzat de uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu.

Familiile celor două fete și „monstrul din Caracal” au stat, miercuri, față în față, mai bine de trei ore, deși inițial se sția că Dincă va fi prezent la proces prin videoconferință. Ambele părți implicate în acest dosar cer refacerea de la zero a anchetei.

Judecătorii au verificat probele și actele din dosarul deschis pentru uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu. Avocatul familiei Melencu susține, în continuare, la patru luni de la trimiterea în judecată a dosarului, că fetele nu sunt moarte și că există neconcordanțe mari la dosar.

„Rechizitoriul e mai mult decat o fabulatie. Aceasta colectie nemaiintalita de abuzuri, ilegalitati. Este un semnal de alarma daca un judecator accepta ceea ce este acolo (in dosar -n.r.). E un dezastru! Avem trimisa in judecata o persoana pentru o fapta care nu exista. Daca nu dovedesti moartea cuiva, cum poti sa pedepsesti pe cineva? Luiza, legal, nu este decedata”, a afirmat Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, la Realitatea Plus.

Gheorghe Dincă susține că a fost amenințat cu moartea

Acesta susține că Gheorghe Dincă a făcut dezvăluiri incredibile despre moartea Alexandrei şi a Luizei.

„A spus cine l-a învățat când l-au torturat, doi polițiști care l-au amenințat și cu moartea și cu tortura. A dat momentele în care era să fie omorât de către un deținut la ordinul poliției. L-a salvat individul, i-a arătat medicamentele. A descris momentele de tortură, când a fost amenințat, a nominalizat doi polițiști care au creat întreaga poveste”, susține avocatul.

Mai exact acesta a dat numele și prenumele persoanelor care l-au învățat tot, care l-au instruit. Dincă a dezvăluit faptul că doi polițiști l-au amenințat cu moartea, cu tortura. A povestit cum era să fie omorât de un deținut la ordinul polițiștilor, însă acesta l-a cruțat. Dincă a descris cu lux de amănunte momentele de tortură și a nominalizat doi polițiști care l-au torturat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: