Redactia.ro
Home » Sport » Decizie fără precedent! Meciuri de la CM de rugby au fost anulate!

Decizie fără precedent! Meciuri de la CM de rugby au fost anulate!

Decizie fără precedent

Decizie fără precedent la Cupa Mondială de Rugby. Organizatorii au decis să anuleze două meciuri din cauza taifunului Hagibis, care va lovi Japonia în week-end.

Anglia – Franţa şi Noua Zeelandă – Italia, din faza grupelor ar fi trebuit să se joace sâmbătă, la Yokohama şi Toyota. În schimb, partida Irlanda – Samoa, de la Fukuoka şi Australia – Georgia, programat vineri, la Shizuoka se vor juca.

„Am decis să anulăm unele meciuri, bazându-ne pe ultimele previziuni meteorologice, de care am luat cunoştinţă în această dimineaţă. Este regretabil, însă am luat decizia bună, deoarece siguranţa este prioritatea noastră numărul 1”, a declarat Alan Gilpin, directorul CM 2019.

Potrivit regulamentului, un meci anulat este considerat nul, iar echipele primesc câte un punct. Este prima dată în istoria competiţiei când se anulează meciuri.

Noua Zeelandă şi Anglia au câştigat grupele

În urma acestei decizii, Noua Zeelandă este pe primul loc în grupa B, iar Anglia este în fruntea clasamentului în grupa C. În celelalte grupe, în acest moment Japonia şi Ţara Galilor se află pe prima poziţie. Tot în acest week-end are loc în Japonia şi Marelui Premiu la Formula 1, iar organizatorii încearcă să găsească o soluţie pentru ca acesta să se poată desfăşura.

Citeşte şi: Imagini incredibile! Un fotbalist celebru, droguri și petreceri cu prostituate