Redactia.ro
Home » Sport » Imagini incredibile! Un fotbalist celebru, droguri și petreceri cu prostituate

Imagini incredibile! Un fotbalist celebru, droguri și petreceri cu prostituate

Imagini incredibile cu Jeremy Menez

Imagini incredibile cu un fotbalist celebru. Jeremy Menez, fostul star al celor de la AS Roma sau PSG a fost surprins în ipostaze uluitoare.

Un filmuleț cu celebrul fotbalist s-a răspândit în mediul online. Menez a fost prezent la o petrecere, iar în film se vede cum este așezat pe un scaun, jumătate dezbrăcat, iar în brațe îi dansează o femeie. Alături de el se mai aflat și alți prieteni, iar masa este plină de plicuri cu praf alb. Petrecerea ar fi avut loc cu veca timp înainte ca Menez să plece din Mexic, acolo unde până în luna august a jucat pentru Club America. Francezul a stat aproape doi ani în Mexic, a jucat 18 meciuri și a înscris doar 5 goluri. Prestațiile sale destul de slabe i-au făcut pe cei de la Club America să nu-l mai dorească. O persoană apropiată fotbalistului a dezvăluit că avea o viața extrasportivă foarte bogată, îi plăceau petrecerile unde se consumau droguri și unde erau aduse prostituate.

Unde a ajuns să joace Menez

De-a lungul carierei atacantul a jucat la echipe mari din Europa. Monaco, Sochaux, Roma, PSG sau Ac Milan. Între 2010 și 2013 a făcut parte și din naționala Franței pentru care a marcat 2 goluri. A câștigat două titluri și o Cupă a Ligii Franței. Ajuns la 32 de ani, s-a transferat apoi în Mexic, echipă care nu l-a mai dorit în această vară. Întors în Franța, a semnat cu o formație din Ligue 2. În 2013 când era unul dintre cei mai căutați fotbaliști valora peste 19 milioane de euro.

Citește și: Bogdan Andone, noul antrenor al Astrei! Reacția lui Dan Alexa!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: