Redactia.ro
Home » TV » Decizie importantă despre emisiunea Survivor, la Kanal D. Va fi scoasă și ea din grilă?

Decizie importantă despre emisiunea Survivor, la Kanal D. Va fi scoasă și ea din grilă?

GALERIE FOTO (2) Decizie importantă despre emisiunea Survivor, la Kanal D. Va fi scoasă și ea din grilă?

Decizie importantă despre emisiunea Survivor, la Kanal D. Va fi scoasă și ea din grilă? În Republica Domnicană s-a instalat starea de Urgență. La momentul actual sunt înregistrate 901 cazuri de persoane infectate și 42 de decese.

Deși Republica Domnicană se află în starea de Urgență, producătorii emisiunii ”Survivor” nu au încetat filmările. Emisiuna a început să se filmeze din luna ianuarie. Distanța de la filmarea imaginilor până la difuzarea acestora este de două zile. Dacă producția s-ar fi oprit asta ar însemna ca un loc liber să existe în grilă.

Decizie importantă despre emisiunea Survivor, la Kanal D. Va fi scoasă și ea din grilă?

În ciuda faptului că alte producții TV au fost afectare de pandemie, Kanal D rămâne pe poziții. Show-ul ”Insula Iubirii” de la Antena 1 și-a amânat filmările. Deși până acum cele 5 sezoane din ”Insula Iubirii” au fost filmate în Thailanda, cu doar câteva săptămâni înainte de a pleca din București producătorii au schimbat locația. Prezentatorul Radu Vâlcan a făcut declarații la doar câteva ore după ce a ajuns în București.

„Ne-am întors ieri(n.r. 27 martie 2020) din Republica Dominicană, din fericire am prins ultimul zbor dinspre Paris spre București. Eram la curent cu tot ce se întâmpla în țară, dar realitatea ne-a lovit când am ajuns pe aeroportul din Paris. Era o imagine șocantă pe aeroport, era totul pustiu, erau oameni care doar testau persoanele aflate în tranzit”, a spus acesta.

Producătorii au luat această măsură de a schimba locația filmărilor tocmai pentru că Republica Dominicană nu părea un motiv de îngrijorare în acea perioadă. Din cauza stării de urgență care a fost decretată, întreaga echipă împreună cu prezentarorul Radu Vâlcan, dar și concurenții s-au urcat în avion și s-au întorc în țară la doar câteva zile de când ajunseseră pe platourile de filmare. În prezent, toți cei care s-au întors sunt în izolare.

„Pentru a nu pune în pericol sănătatea echipei de producție, a concurenților și a ispitelor, filmările au fost suspendate, urmând a fi reluate atunci când condițiile o vor permite”, spun reprezentanții Antena 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: