Redactia.ro
Home » TV » O nouă relație la Survivor România. Elena Ionescu a petrecut noaptea cu un concurent celebru

O nouă relație la Survivor România. Elena Ionescu a petrecut noaptea cu un concurent celebru

O nouă relație la Survivor România. Elena Ionescu a petrecut noaptea cu un concurent celebru

Elena Ionescu de la Survivor România îi ia locul Grațielei Duban? A petrecut noptea cu unul dintre concurenți și au ieșit scântei!

Avem parte de un nou cuplu născut la Survivor? Elena Ionescu și Sonny Flame au petrecut noaptea împreună. Au fost imagini surpiză suprinse în emisiune Survivor România. Sâmbătă seara, la emisiunea Survivor România, au fost difuzate imagini care au aprins imaginația fanilor. Urmăritorii emisiunii au observat cum Elena Ionescu s-a apropiat de Sonny Flame. Cântărețul este nou venit în tabăra Faimoșilor.

Au fost difuzate doar câteva secunde, dar e clar că atracția există acolo! Cei doi au petrecut noaptea pe aceeași saltea. S-a văzut că cei doi colegi de breaslă sunt destul de apropiați.

Survivor România. Elena Ionescu l-a lăudat pe Sonny Flame

Elena nu a ratat ocazia de a spune cuvinte frumoase despre colegul ei. Sonny a adus două puncte echipei, în ediția Survivor România de sâmbătă, așa că ea l-a lăudat:

”Cu o seară înainte l-am simțit că îl doare foarte tare mâna și cu toate astea că își dorește foarte tare să intre, să ne ajute, să nu rămână pe tușă, ceea ce e foarte important. Are o ambiție și își trece peste durere și peste orice ca să ne fie tuturor bine și să nu pară genul care se exclude…”, a spus Elena despre Sonny în fața întregii echipe.

A fost surprinzător că cei doi Faimoși au dormit împreună. Până acum, Elena dormea cu prietena ei, Asiana. De această dată, fost gimnastă a dormit singură.

Ce e mai interesant în atitudinea Elenei Ionescu de la Survivor este că ea o critica pe Grațiela când făcea aceleași gesturi. Nu o dată, Elena i-a reproșat fostei coechipiere că este prea apropiată de băieți (Ghiță și Mihai), că ”îi încălzește noaptea” (lucru pe care ea refuză să-l facă) și chiar că ar face cuplu cu Ghiță.

Elena Ionescu de la Survivor nu e la prima apropiere de Sonny Flame

Puțini știu că Elena și Sonny nu sunt la prima interacțiune de acest tip. Fosta solistă de la Mandinga și cântărețul au mai fost surprinși și în trecut, extrem de apropiați. Contextul? O provocare din emisiunea lui Pepe, Gashka mare, filmată pe litoral în 2017.

În acest moment, Elena Ionescu este singură, după ce a divorțat de soțul ei cu care are împreună un copil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: