Redactia.ro
Home » Monden » Decizie luată de judecători în privința divorțului lui Ilie Năstase! Ce au hotărât aceștia

Decizie luată de judecători în privința divorțului lui Ilie Năstase! Ce au hotărât aceștia

Decizie luată de judecători în privința divorțului lui Ilie Năstase! Ce au hotărât aceștia

Decizie luată de judecători în privința divorțului lui Ilie Năstase! Ioana Năstase a mers, în urmă cu cinci zile, la Judecătoria Constanța și a depus actele de divorț.

Decizie luată de judecători în privința divorțului lui Ilie Năstase! Ce au hotărât aceștia

În urmă cu câteva zile, Ioana Năstase anunța pe rețelele de sociale faptul că “un capitol din viața mea a luat sfârșit”, ceea ce a dus cu gândul la despărțirea de Ilie Năstase. Între timp, femeia a și depus actele de divorț, iar magistrații de la Judecăria Constanța au ajuns la o primă decizie, care este definitivă.

Magistrații au hotărât, marți, scoaterea dosarului de pe rolul completului civil C39 și trimiterea acestuia în vederea judecării la completul civil C8, unde soția fostului jucător de tenis înregistrase prima cerere de desfacere a căsătoriei, scrie cancan.ro.

“În temeiul art. 107 alin. (1) şi (3) din Regulamentul de ordine interioară al instanțelor judecătorești aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 1375 din 17.12.2015, dispune scoaterea de pe rolul completului civil C39 a prezentei cauze şi trimiterea acesteia în vederea judecării la completul civil C8, care a fost învestit iniţial cu cauza înregistrată sub nr. 5606/212/2021. Fără cale de atac. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, conform art. 402 teza finală C. proc. civ., astăzi, 26.10.2021”, au decis judecătorii.

Procesul va continua, astfel, la completul civil C8, care pe 24 iunie l-a suspendat, după ce părțile s-au împăcat.

Ioana Năstase a depus prima dată actele de divorț în luna martie

În luna martie, Ioana Năstase a depus prima dată actele de divorț, dar, în cele din urmă, s-a împăcat cu Ilie Năstase, iar pe 24 iunie magistrații au luat act de renunțarea la judecată.

“Complet: C8. Tip solutie: Ia act de renunţare la judecată. Solutia pe scurt: Ia act de renunţarea la judecată. Cu recurs în 30 de zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Judecătoria Constanţa. Pronunţată astăzi 24.06.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. Document: Hotarâre  7548/2021  24.06.2021”, au stabilit, la momentul respectiv, magistrații.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: