Redactia.ro
Home » Sport » Decizie luată de sportiva care a “sărit” rândul și s-a vaccinat anti COVID – 19

Decizie luată de sportiva care a “sărit” rândul și s-a vaccinat anti COVID – 19

Dominika Cibulkova, vaccin, COVID-19, scandal

Dominika Cibulkova, fostul număr 4 WTA a revenit cu precizări, după ce a stârnit un scandal monstru. Cibulkova s-a vaccinat împotriva COVID-19, chiar dacă nu făcea parte dintre persoanele prioritare.

Fosta jucătoare de tenis și-a mai cerut scuze încă o dată pe rețelele de socializare și a anunțat și o decizie important pe care a luat-o. Dominika Cibulkova a spus că nu și-a dat seama că gestul său va declanșa un asemenea scandal. Aceasta a decis să lucreze ca voluntar în spitalul în care s-a vaccinat.

„Aş dori să-mi cer încă o dată scuze, pentru că eu şi soţul meu ne-am vacinat anti COVID-19. Îmi pare rău pentru toate persoanele vulnerabile şi pentru cei care aşteaptă să-şi facă vaccinul. Am făcut greşeala să cred că noi am fost pe lista pentru vaccinuri nefolosite. Este o situaţie la care nu vreau să mai fac referire, dar aş dori să-mi ofer ajutorul. Îi transmit ministrului Sănătăţii că doresc să ajut ca şi voluntar în prima linie şi am contactat deja Ministerul Sănătăţii în acest sens. În acelaşi timp, aş dori să clarific nişte lucruri apărute pe reţelele sociale şi în presă, în privinţa plăţilor de contribuţii la compania de asigurări de sănătate. Din 2009 încoace, am plătit 55.966,58 euro în Slovacia pentru asigurări de sănătate. Am fost scoasă de pe listă pentru doi ani, cât timp am stat în Dubai. Din 19.02.2020 sunt înregistrată din nou şi plătesc contribuţii la stat.”, a scris Dominika Cibulkova, pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Reacția spitalului unde a avut loc incidentul

Deocamdată, Spitalului Universitar din Bratislava ca primă măsură a anunțat că persoana care a făcut gafa nu se va mai ocupa de administrarea vaccinului. Directorul spitalului, Renáta Vandriaková spune că angajatul a încălcat regulile, iar de acum doar cei din conducerea unității medicale vor avea acces la listele cu persoanele care se vaccinează.
Săptămâna trecută, Cibulkova s-a vaccinat anti COVID-19, împreună cu soțul ei, chiar dacă nu se aflau printre persoanele prioritare .

„Îmi pare foarte rău pentru situația creată. Am mers la spital împreună cu cineva drag și am vrut doar să mă interesez când va veni și rândul nostru la vaccinare. Dacă aș fi știut că fac o eroare atât de mare, nu aș fi acceptat această oportunitate de a mă vaccina. Îmi cer scuze în fața oamenilor care așteptau să se vaccineze„, a spus atunci fosta jucătoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: