Redactia.ro
Home » Sport » Sportiva a creat un scandal uriaș! S-a vaccinat deşi nu era printre persoanele prioritare

Sportiva a creat un scandal uriaș! S-a vaccinat deşi nu era printre persoanele prioritare

Sportiva a creat un scandal uriaș! S-a vaccinat deşi nu era printre persoanele prioritare

Dominika Cibulkova, fosta jucătoare de tenis din Slovacia, a creat un scandal uriaș după ce şi-a făcut vaccinul anti-COVID 19, deşi nu se număra printre persoanele prioritare.

Dominika Cibulkova s-a vaccinat deşi nu era printre persoanele prioritare

Un mare scandal s-a creat în Slovacia, după ce sportiva Dominica Cibulkova s-a vaccinat deși nu era o persoană prioritară. Oamenii au început să o critice atât pe ea, cât și autoritățile în mediul online pentru faptul că ar fi fost favorizată.

Potrivit publicației The Slovak Spectator, personalul medical şi cei care lucrează în domeniile de risc se află în prima fază a procesului de vaccinare din Slovacia. Dominika Cibulkova nu face parte din niciuna dintre aceste categorii, dar, cu toate acestea, s-a vaccinat săptămâna trecută anti COVID-19, la Kramare, o ramură a Spitalului Universitar din Bratislava (UNB).

Spitalului Universitar din Bratislava (UNB) a anunţat că angajatul responsabil cu această greşeală nu va mai putea administra vaccinuri anti COVID-19. De asemenea, directorul UNB, Renáta Vandriaková, a afirmat că angajatul care i-a vaccinat pe Cibulkova şi pe soţul ei a încălcat regulile şi că din 11 ianuarie doar personalul din conducerea spitalului va avea acces la listele pentru vaccin anti COVID-19.

De asemenea, Renáta Vandriaková şi-a cerut scuze pentru această situaţie şi a promis că va face tot posibilul să evite astfel de evenimente în viitor. Ea plănuieşte să introducă un dublu control al listelor, pentru mai multă siguranţă.

„Am aflat că Dominika Cibulkova s-a vaccinat într-unul dintre centrele noastre. Putem să confirmăm că Cibulkova şi soţul ei au fost adăugaţi pe listele cu personalul medical care ar fi trebuit să se vaccineze fără alte autorizaţii”, a declarat purtătorul de cuvânt Eva Kliska, pentru cotidianul slovac Dennik N.

Ministrul Sănătăţii din Slovacia, Marek Krajčí, a făcut apel la calm, după valul de critici apărut în cazul Cibulkova. Acesta le-a cerut oamenilor să-şi aştepte rândul pentru vaccinul anti COVID-19 şi să nu mai încerce să „sară coada”.

Dominika Cibulkova și-a cerut scuze public

Întreg scadndalul a luat o mare amploare, mai ales pe rețelele sociale, iar Cibulkova a ales să explice gestul și să-și prezinte scuze în aceeași manieră. Sportiva Dominika Cibulkova și-a cerut scuze public, după ce s-a vaccinat anti-COVID 19 înaintea cadrelor medicale.

„Îmi pare foarte rău pentru situația creată. Am mers la spital împreună cu cineva drag și am vrut doar să mă interesez când va veni și rândul nostru la vaccinare. Dacă aș fi știut că fac o eroare atât de mare, nu aș fi acceptat această oportunitate de a mă vaccina. Îmi cer scuze în fața oamenilor care așteptau să se vaccineze.

În același timp, vreau să le transmit oamenilor să nu le fie teamă de vaccin. M-aș bucura enorm dacă toată această neînțelegere ar căpăta o turnură pozitivă și i-ar convinge pe oameni să accepte acest lucru. Aș fi bucuroasă să mă implic în orice campanie de informare în acest sens. Eu consider că vaccinul este sigur și singura abordare corectă”, a scris Dominika Cibulkova.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: