Redactia.ro
Home » Știri » Declarația care o va supăra pe Theo Rose. Anghel Damian a vorbit, din nou, despre fosta iubită: «Omul matur…

Declarația care o va supăra pe Theo Rose. Anghel Damian a vorbit, din nou, despre fosta iubită: «Omul matur…

anghel damian theo rose si lia bugnar

Anghel Damian și Lia Bugnar au format un cuplu timp de nouă ani, iar despărțirea lor a luat prin surprindere pe multă lume. Regizorul și-a deschis sufletul și, în cadrul unui podcast, a vorbit despre legătura pe care a avut-o cu scenarista Lia Bugnar. Dezvăluirile pe care le-a făcut sunt unele la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Anghel Damian a vorbit despre fosta iubită, scenarista Lia Bugnar

Invitat la un podcast, Anghel Damian a vorbit despre copilăria sa, relația cu Lia Bugnar, dar și despre nerăbdarea cu care așteaptă să-și țină în brațe copilul pe care îl va avea alături de îndrăgita Theo Rose.

Între Anghel Damian și Lia Bugnar există o vârstă de peste două decenii. Cu toate acestea, regizorul susține că el era persoana mai matură în cadrul cuplului pe care l-a format împreună cu celebra scenaristă.

„Paradoxul e că în relația cu Lia… Nu vorbim de subiecte tabu. Nu se ascunde nimeni. A fost o relație vizibilă, pentru că presa a considerat că e demnă de un interes. Noi am avut o relație foarte lungă, dar în același timp, omul matur eram mai degrabă eu decât ea”, a povestit Anghel Damian.

Anghel Damian și Theo Rose vor deveni părinți

După despărțirea de Lia Bugnar, Anghel Damian s-a afișat, la scurt timp, alături de Theo Rose. Povestea dintre ei s-a scris cu rapiditate, iar peste câteva luni cei doi urmează să devină părinți. Anghel abia așteaptă să-și țină copilul în brațe și să trăiască experiența vieții de părinte.

„Cea mai plăcută surpriză a fost vestea că voi fi tată. Este o veste care îți schimbă viața, n-ai cum să înțelegi pe deplin în acest moment tot ce se întâmplă. Sunt foarte multe stări, emoții și îți zic sincer că pe mine parcă m-a paralizat. Am rămas într-o stare cu un zâmbet lung și cu o reacție foarte puternică în mine. Nu prea știi cum să te exprimi când primești o asemenea veste”, a povestit Anghel Damian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: