Redactia.ro
Home » Știri » Declarația dureroasă a tânărului supraviețuitor de la 2 Mai. „Nu cred că s-a făcut dreptate în vreun fel”

Declarația dureroasă a tânărului supraviețuitor de la 2 Mai. „Nu cred că s-a făcut dreptate în vreun fel”

Unul dintre supraviețuitorii de la 2 Mai a ales să își împărtășească durerea și gândurile pentru prima dată de la tragicul accident care a avut loc cu opt luni în urmă. În timp ce încă se confruntă cu amintirile tulburătoare ale acelei nopți, tânărul supraviețuitor este în continuare afectat de durerea pierderii a doi dintre apropiații săi.

Scenele devastatoare ale accidentului, care au dus la pierderea lui Roberta și Sebastian, în urma impactului cu mașina condusă de Vlad Pascu, șoferul drogat, continuă să rămână vii în memoria celor care au supraviețuit tragediei.

 Unul dintre tinerii care a scăpat cu viață a ales să își exprime durerea

El consideră că până în prezent nu s-a făcut dreptate și speră că verdictul final din procesul în care este implicat Vlad Pascu va schimba această situație. Totodată, el subliniază că pe traseul dintre Vama Veche și 2 Mai nu există trotuar decât pe o mică porțiune.

„Nu cred că s-a făcut dreptate în vreun fel și pentru că procesul este în desfășurare. Poate la final se va face dreptate. Vreau să se știe și să audă cât mai multă lume! În primul rând, pe porțiunea Vama Veche- 2 Mai, doar pe o porțiune există un trotuar amenajat. Noi pe acea parte amenajată am mers. La un moment dat s-a oprit în mijlocul câmpului așa că am mers cât mai aproape de câmp, astfel încât să nu stăm pe stradă. Asta se justifică de ce am mers noi pe partea „greșită””, a declarat tânărul, potrivit Antena 3 CNN.

Ce spune tânărul despre declarațiile tatălui șoferului vinovat

În ceea ce privește declarațiile tatălui șoferului vinovat, tânărul consideră că acestea au fost făcute „din disperare”. Cu toate acestea, el afirmă că, indiferent de sentința pe care o va primi Vlad Pascu, nu se va schimba cursul evenimentelor și nici suferința provocată de pierderea prietenilor.

„Vă dați seama cum au fost sentimentele atunci, seara petreceam cu toții pentru o zi de naștere și dimineața ne plângeam prietenii. Vă dați seama cum ne-am simțit cu toții”, a mai adăugat tânărul.

La termenul din data de 9 aprilie, în dosarul în care părinții lui Vlad Pascu sunt judecați pentru comiterea mai multor infracțiuni, tatăl șoferului implicat în tragedia de la 2 Mai, Mihai Pascu, a făcut o serie de declarații care au stârnit reacții diverse. Acesta susține că părinții victimelor „au ajuns să amenințe public” și că presa îi instigă împotriva familiei sale. De asemenea, Mihai Pascu a refuzat să discute despre tinerii care și-au pierdut viața în accident, considerând această temă un „subiect tabu” și că aceștia sunt „copii morți în niște condiții anume”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: