Redactia.ro
Home » Monden » Declarația emoționantă făcută de Maia mamei sale, Teo Trandafir, de ziua ei: „Fără mama nu aș fi”

Declarația emoționantă făcută de Maia mamei sale, Teo Trandafir, de ziua ei: „Fără mama nu aș fi”

Declarația emoționantă făcută de Maia mamei sale, Teo Trandafir

Fiica lui Teo Trandafir a avut o apariție surpriză în cadrul emisiunii moderate de mama sa chiar în ziua în care aceasta a împlinit 53 de ani. Maia a ținut să-i facă o declarație emoționantă chiar în direct și, după cum era de așteptat, s-a lăsat cu multe lacrimi.

Declarația emoționantă făcută de Maia mamei sale, Teo Trandafir

Fără ca Teo să aibă habar de ce se întâmplă, Maia a complotat cu producătoarea emisiunii pentru a-i face o surpriză de zile mari mamei sale, în ziua în care împlinește 53 de ani. Maia i-a transmis un mesaj extrem de emoționant, în direct, luând-o pe Teo pe nepregătite: „Fără mama nu aș fi”.

Maia a fost pusă să extragă niște bilețele și să completeze anumite fraze cum crede ea de cuviință. La unul dintre bilețele, Maia a spus doar „Fără mama nu aș fi… Nu am ce să completez. Fără mama nu aș fi pur și simplu”, ceea ce a făcut-o pe Teo Trandafir să izbucnească în lacrimi.

Relația dintre Teo Trandafir și Maia, una extrem de puternică

Deși s-ar zice că perioada adolescenței face mai dificilă comunicare dintre părinți și copii, Maia și Teo demonstrează că nu e deloc așa. Prezentatoarea TV a vorbit deseori despre prientenia strânsă dintre ea și fiica sa, lucru confirmat și de Maia. Aceasta din urmă a precizat că întotdeauna apelează la mama sa pentru sfaturi și că vorbesc despre absolut orice, cu orele. „Mie îmi place să stau pe scări când vorbim. Mă duc la mine în camera și mă întorc că mereu uit câte ceva”, a spus Maia în cadrul emisiunii Teo Show.

La finalul intervenției sale, Maia a ținut să-i adreseze niște cuvinte care i-au adus și mai multe lacrimi de fericire mamei sale. „Iubita mea, e ziua ta. În fiecare an întinerești și te înfrumusețezi sufletește. Ești mai frumoasă cu un an. Te iubesc din toată inima mea.”, a fost mesajul aniversar al Maiei pentru mama sa.

La rândul său, Teo i-a replicat: „De la ea am învățat să fiu om”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: