Redactia.ro
Home » Știri » Declarația halucinantă a celui care a găsit rămășițele femeii de lângă A1: ”Am observat un picior”

Declarația halucinantă a celui care a găsit rămășițele femeii de lângă A1: ”Am observat un picior”

Într-un peisaj rural liniștit din comuna dâmbovițeană Uliești, liniștea a fost tulburată vineri, 5 aprilie 2024, de o descoperire șocantă. Un bărbat care se întorcea de la muncă a găsit pe un câmp, în apropierea bretelei rutiere ce duce către Autostrada A1, zona satului Olteni, resturi umane ce păreau a aparține unui picior de om. Alerta a fost dată imediat, iar autoritățile au demarat o anchetă extensivă pentru a elucida misterul acestei găsiri macabre.

Autoritățile din Dâmbovița au solicitat realizarea de expertize genetice pentru a stabili cu precizie identitatea persoanei decedate, în condițiile în care cadavrul a fost identificat ca fiind al unei femei. Ancheta este în plină desfășurare, zeci de anchetatori permițând zona în căutarea de noi indicii, în timp ce se vizionează în paralel imagini de pe camerele de supraveghere din apropiere.

Mărturia halucinantă a bărbatului care a găsit cadavrul

Mărturia bărbatului care a făcut descoperirea inițială a furnizat detalii cruciale despre locul și împrejurările în care a găsit resturile umane. Potrivit surselor din cadrul poliției, victima este o femeie de peste 30 de ani, despre care se presupune că se prostitua. Starea cadavrului indică faptul că aceasta a fost ucisă în zilele precedente descoperirii.

„Întâmplare a fost că ne-am oprit să mut o butelie din portbagaj pe bancheta din spate. La momentul plecării, șoferul, Chelu Adrian, a observat un picior de om pe o arătură. Într-adevăr, am mers până acolo și am constatat că, într-adevăr, era un picior de om. Era în putrefacţie. După adidași, asta am constatat că era un picior mic și am considerat că este o femeie. Era la câţiva metri de drum. Sacul era un pic mai la dreapta”, a declarat, la Antena 3, bărbatul care a găsit cadavrul fragmentat al femeii, pe câmp.

Oamenii legii au deschis o anchetă

Ancheta preliminară sugerează că femeia nu a fost ucisă în locul în care au fost găsite resturile sale, ci corpul ei a fost abandonat într-o zonă considerată izolată, la kilometrul 64 de pe Autostrada A1 București – Pitești. Se ia în considerare posibilitatea ca autorii să fie chiar persoanele care o obligau să se prostitueze. Acest aspect, în cazul confirmării, ar putea duce la descoperirea și demantelarea unei rețele de exploatare sexuală.

„Era într-un sac de folie, după un sac de rafie și peste erau puse crengi. Am primit informația că s-au găsit încă o mână și un picior. (Victima n.red) nu este de la noi. Din surse externe, ar putea fi din județul Argeș”, a declarat, pentru sursa citată, Iulian Costache, primarul comunei Uliești.

Un număr impresionant de 40 de criminaliști și polițiști de la Investigații Criminale au fost mobilizați pentru a cerceta zona, recurgând la ajutorul câinilor de urmă pentru a aduna cât mai multe dovezi. Surselor din cadrul poliției le-au relevat că trupul era dezmembrat, cu fragmente osoase împrăștiate pe o rază de câteva zeci de metri, probabil mutate de animale. Acest fapt complică eforturile de identificare și reconstruire a evenimentelor ce au dus la moartea victimei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: