Redactia.ro
Home » Știri » Declarația iubitei lui Eduard aruncă în aer toată ancheta. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu tânărul după ce a fost luat de poliție: ”Nu putea să vorbească”

Declarația iubitei lui Eduard aruncă în aer toată ancheta. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu tânărul după ce a fost luat de poliție: ”Nu putea să vorbească”

Eduard Giosu și-a pierdut viața în urma un incident cu poliția în data de 22 septembrie. Desfășurându-se în Sectorul 5, acest eveniment tragic a devenit subiectul unor dezvăluiri uluitoare din partea iubitei sale, care susține că bărbații legii s-au amuzat pe seama tragediei.

Conform mărturiei iubitei lui Eduard, totul a început într-o seară aparent obișnuită, când cei doi se aflau la o petrecere. Eduard a ieșit pe ușă pentru a lua o gură de aer și, când nu s-a mai întors, prietena lui a decis să-l caute. Ea l-a găsit într-o baltă de sânge în apropierea locului petrecerii. Acesta era momentul în care viața lor s-a schimbat pentru totdeauna.

Iubita lui Eduard face primele declarații publice

Oficial, poliția a emis o declarație care a stârnit controverse. Potrivit acestora, Eduard s-ar fi lovit intenționat cu capul de pereți, ceea ce ar fi dus la moartea sa. Cu toate acestea, iubita tânărului și familia sa resping această versiune și susțin că bărbatul lor a fost victima unui abuz de putere din partea poliției.

Pentru a întări această afirmație, iubita lui Eduard susține că doi dintre agenții de poliție implicați în incident au un istoric întunecat în ceea ce privește folosirea forței. Cu toate acestea, un aspect important al acestei povești este lipsa înregistrărilor video din timpul incidentului. Fără camere de corp, nu există niciun mijloc concret de a stabili cu certitudine ce s-a întâmplat cu adevărat în acea noapte.

”Până să mă uit pe geam apăruse o mașină de poliție, am ieșit și am auzit un Nu da!. L-am găsit pe Eduard în balta de sânge, pe burtă, abia respirând, nu putea să vorbească.

Polițiștii nu vorbeau cu mine deloc. Am întrebat când vine SMURD-ul, nu mi s-a răspuns. Îl lăsau pe băiatul ăsta să moară acolo. Își dădea efectiv ultimele suflări și mai făceau și glume să-l ducem la Obregia sau la Universitar de urgență. La spital, unul dintre ei mi-a zis că l-a dat pe Eduard cu spray cu piper și ar fi căzut pe el pentru că avea sânge pe bluză.

Mi-a zis că era recalcitrant, că se dădea cu capul de pereți. Eu m-am uitat după pete de sânge prin alte părți, nu am văzut nimic. Acolo este singurul loc unde este sânge”, povestește femeia.

Detalii șocante despre cazul tânărului decedat

Interesant este că ambii polițiști implicați în tragedie provin din județul Teleorman și au fost angajați din sursă externă la Secția 17 de Poliție în 2019. Acest fapt ridică întrebări cu privire la criteriile de selecție și antrenamentul polițiștilor în România.

Necropsia efectuată asupra lui Eduard a arătat că acesta a murit din cauza loviturilor auto-provocate, cel mai probabil după ce s-a lovit intenționat cu capul de pereți. Totuși, această concluzie este pusă sub semnul întrebării de familia lui Eduard, care susține că moartea sa a fost rezultatul brutalității poliției și nu al propriilor acțiuni.

Un alt element important adus în discuție este faptul că în sângele lui Eduard au fost găsite 6 substanțe diferite, indicând faptul că acesta era drogat. Tatăl tânărului a confirmat acest lucru, dar susține că fiul său nu era un consumator regulat de droguri și că prezența acestor substanțe poate fi explicată printr-o expunere accidentală la acestea în timpul petrecerii.

Incidentul în sine a fost raportat de un vecin, care a sunat la 112 pentru a semnala faptul că un bărbat dezbrăcat și agitat fugea pe stradă. Poliția a răspuns rapid și a ajuns la fața locului, unde Eduard Giosu părea să fie sub influența alcoolului, fie a drogurilor, prezentându-se într-o stare incoerentă. Această situație tensionată s-a încheiat cu moartea tragică a lui Eduard.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: