Redactia.ro
Home » Știri » Declarația neașteptată a mamei unuia dintre criminalii lui Adrian Kreiner. Ce spune femeia despre fiul ei: ”Cred că a făcut-o”

Declarația neașteptată a mamei unuia dintre criminalii lui Adrian Kreiner. Ce spune femeia despre fiul ei: ”Cred că a făcut-o”

GALERIE FOTO (2) Zuleam Costinel Cosmin

Cazul tragic al jafului și asasinării afaceristului Adrian Kreiner a captat atenția publicului, dezvăluind detalii șocante despre viața suspectului principal, Zuleam Costinel Cosmin, și complicând și mai mult misterul din jurul acestui eveniment tragic.

Crima s-a petrecut la începutul lunii noiembrie, când cei trei bărbați au intrat în casa lui Adrian Kreiner din Sibiu. Scenele de groază s-au desfășurat în living, unde bărbații l-au torturat pe afacerist pentru a-l determina să dezvăluie locul în care ascundea banii. Tortura a durat mai multe zeci de minute, culminând cu amenințarea cu arma la adresa fiicei lui Adrian Kreiner.

Mama unui a dintre criminali a făcut declarații

Mama lui Zuleam Costinel Cosmin, într-o declarație tulburătoare, a aruncat o umbră de suspiciune asupra propriului fiu, recunoscând că îl consideră capabil de o crimă atât de gravă. Cu durere în suflet, femeia a dezvăluit că discuțiile dintre ea și fiul ei erau rare, întrucât acesta lucra în străinătate, în Belgia, de mai mulți ani. Aparent, distanța fizică dintre ei și viața agitată a lui Zuleam Costinel Cosmin în afara țării au contribuit la o relație fragilă și la o comunicare sporadică.

Mama presupusului criminal a adus la lumină un alt aspect șocant al trecutului fiului său, afirmând că acesta ar fi fost în închisoare pentru infracțiuni legate de droguri. Această revelație aruncă o lumină diferită asupra personalității lui Zuleam Costinel Cosmin și ridică întrebări despre posibilele influențe care ar fi putut contribui la dezvoltarea unui comportament criminal.

„Eu cred că el a făcut-o. A avut o pușcărie pentru droguri”, a declarat mama lui Zuleam Costinel Cosmin.

Mama lui Zuleam Costinel Cosmin

Zuleam Costinel Cosmin este de negăsit

De asemenea, s-a aflat că Zuleam Costinel Cosmin era căsătorit și avea o familie stabilită în Tulcea, cu soție și copil. Această conexiune familială complică și mai mult tabloul, adăugând complexitate cazului și aruncând întrebări despre posibilele motive ale presupusei sale implicări în jaful și asasinarea afaceristului Adrian Kreiner.

La 31 de ani, Zuleam Costinel Cosmin devine un personaj central în acest caz, în special în contextul în care este căutat intens de către Poliția Română, care a emis un mandat de urmărire pe numele său. Dispariția suspectului adaugă un element de mister și dificultate în anchetă.

Pe lângă Zuleam Costinel Cosmin, Ghiță Laurențiu și Minae Marian sunt și ei implicați în cazul crimei din Sibiu. Cu toate acestea, într-o turnură surprinzătoare, autoritățile i-au capturat pe cei doi în Germania în cursul zilei trecute. Tribunalul Sibiu a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele celor trei suspecți, acuzându-i de comiterea infracțiunii de omor și a două infracțiuni de tâlhărie calificată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: