Redactia.ro
Home » Știri » Declarațiile avocatei lui Vlad Pascu, spulberate de mărturiile celor din anturajul tânărului: «Avea de toate în corp»

Declarațiile avocatei lui Vlad Pascu, spulberate de mărturiile celor din anturajul tânărului: «Avea de toate în corp»

vlad pascu

Vlad Pascu este adolescentul de 19 ani care a urcat, sub influența substanțelor interzise la volan, și a produs un accident rutier cumplit în urma căruia doi tineri nevinovați și-au pierdut viața. Poliția este acuzată de incompetență, în condițiile în care Vlad Pascu era cunoscut ca fiind un consumator fervent de dorguri și mai fusese cercetat și în trecut pentru faptul că avea în posesie substanțe interzise. Iată ce spun cunoscuții adolescentului despre cel care a produs accidentul.

Ce spun tinerii din anturajul lui Vlad Pascu. Toți știau despre problemele sale cu drogurile

Individul care, sub influența drogurilor, a provocat decesul celor doi tineri în Constanța, emana o imagine de „băiat rău” și nu își ascundea comportamentul în fața celorlalți. Prin urmare, atât cei care îl cunosc în mod profund, cât și persoanele apropiate lui, sunt perfect conștienți de activitățile sale și de așa-numitele „pasiuni” pe care le avea înainte de a genera o tragedie și de a sfârși după gratii.

Până în prezent, au apărut informații referitoare la părinții șoferului drogat și la problemele sale cu legea. Este deja cunoscut faptul că avea o legătură profundă cu substanțele interzise, iar autoritățile l-au tratat cu indulgență când a fost depistat în posesia acestor substanțe, susținând că cantitatea era prea mică pentru a implica o acțiune penală.

Fără îndoială, faptul că Vlad Pascu era un consumator de droguri este confirmat și de dezvăluirile făcute de cei din cercul său de cunoștințe.

Acești indivizi au dezvăluit că Vlad Pascu se angaja în consumul a diverse tipuri de substanțe, iar acest aspect părea a fi cunoscut de toată lumea. În fapt, conform declarațiilor avocatei sale, el însuși a recunoscut acest comportament. „El a fost coleg cu o persoană cunoscută de mine (…) Avea de toate în corp”, a relatat o persoană din anturajul său. Declarația acestuia vine în cintradicție cu spusele avocatei lui Vlad Pascu care susținea că tânărul nu este un consumator regulat de droguri și că nu obișnuiește să consume astfel de substanțe în mod frecvent.

Vlad Pascu a curmat viața a doi tineri nevinovați

Roberta și Sebastian au încetat din viață în dimineața de sâmbătă, iar alți trei prieteni aflați în compania lor au suferit răni și au fost spitalizați. Un tânăr de numai 19 ani, numit Vlad Pascu, aflat sub influența substanțelor droguri, și-a pierdut controlul asupra mașinii și a intrat în grupul lor. Incidentul a avut loc pe drumul care leagă stațiunile Vama Veche și 2 Mai din județul Constanța.

Vlad Pascu a părăsit locul accidentului, însă a fost capturat de poliție în scurt timp în Vama Veche. Testarea cu aparatul DrugTest a confirmat prezența cocainei, amfetaminei și metamfetaminei în sistemul său. Autoritățile au inițiat o anchetă penală pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și fugă de la locul accidentului. Vlad Pascu a fost reținut inițial și apoi arestat preventiv de sâmbătă.

Tatăl lui Sebastian, Valentin Olariu, a vorbit despre suferința și șocul familiei sale în urma tragicului eveniment. A aflat târziu despre moartea fiului său și inițial a crezut că este o glumă proastă. Valentin Olariu a descris drumul la morgă pentru a  prelua corpul fiului său ca o experiență traumatizantă, o imagine care va rămâne în memoria sa pentru totdeauna.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: