Redactia.ro
Home » Știri » Declarațiile care ar putea schimba totul în dosarul Ferma Dacilor. Cei doi angajați bănuiți că au dat foc pensiunii au rupt tăcerea

Declarațiile care ar putea schimba totul în dosarul Ferma Dacilor. Cei doi angajați bănuiți că au dat foc pensiunii au rupt tăcerea

În urma tragicei izbucniri a incendiului la Ferma Dacilor, doi foști angajați din Botoșani, cazați la fermă și acum suspectați de patronul Cornel Dinicu, au oferit declarații cuprinzătoare despre evenimentele din acea noapte. Cei doi, un cuplu căsătorit, au lucrat la fermă timp de aproximativ două săptămâni și au relatat cu sinceritate evenimentele din perspectiva lor.

Cornel Dinicu, proprietarul de la Ferma Dacilor, a susținu că cei doi angajați ar fi fost de vină pentru ceea ce s-a întâmplat și pentru moartea fiului său. Din această cauză, cuplul din Botoșani a decis să rupă tăcerea și să spună adevărul.

Ce au declarat cei doi angajați de la Ferma Dacilor

În declarațiile lor, cei doi au subliniat că activau în sectorul de îngrijire a animalelor și că totul a început în timpul nopții, într-un moment în care întunericul era stăpânitor. Femeia a povestit cum au simțit inițial fum în camera lor, determinându-i să se trezească în grabă.

„Noi lucram acolo la animale. Era întuneric. Am simțit fum în cameră. M-am trezit, mi-am trezit soțul. Am auzit o femeie țipând. Am ieșit și am întrebat-o ce s-a întâmplat. Nu mi-a spus nimic. Era plină de sânge pe palme și pe față. Soțul doamnei a coborât din fumul ăla de sus de la mansardă. Ea a dat în el, el a dat în ea. De frică, eu nu am mai știut ce s-a întâmplat și am fugit de acolo”, a declarat femeia din cadrul cuplului căsătorit, potrivit Antena 3.

Ce s-a întâmplat cu camerele de supraveghere

Femeia din cuplu a dezvăluit că, imediat după eveniment, camerele de supraveghere au fost eliminate în totalitate, sugerând că aceasta ar fi putut fi o manevră pentru a ascunde eventualele probe. Ea a subliniat că ferma era dotată cu un sistem extins de supraveghere, iar dispariția bruscă a camerelor nu putea fi decât intenționată pentru a șterge orice urmă digitală a evenimentelor tragice.

„A venit domnul Dan Drăgoi și mi-a spus că trebuie să plecăm urgent de acolo. Ne-a spus să nu dăm nici un detaliu presei. Camerele de supraveghere au dispărut imediat. Probabil să ascundă probe. Erau camere peste tot. Camerele de supraveghere au dispărut cu totul”, a mai adăugat femeia.

Aceste declarații aduc o nouă perspectivă în anchetă și ridică semne de întrebare privind veridicitatea ipotezei conform căreia cei doi foști angajați ar fi responsabili pentru izbucnirea incendiului. Faptul că au fost martorii direct la evenimentele care au precedat tragedia ar putea arunca o lumină nouă asupra cazului și ar putea influența direcția anchetei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: