Redactia.ro
Home » Știri » Declarațiile halucinante ale tatălui lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu în 2 Mai. Cum a aflat de moartea fiului său: ”Nu există!”

Declarațiile halucinante ale tatălui lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu în 2 Mai. Cum a aflat de moartea fiului său: ”Nu există!”

Pe data de 19 august 2023, o tragedie a zguduit comunitatea din stațiunea 2 Mai: Sebi Olariu și prietena sa Roberta au pierit într-un accident rutier grav, provocat de Vlad Pascu, un șofer sub influența substanțelor interzise. La aproape opt luni de la incident, părinții celor doi tineri continuă să își exprime durerea și să caute dreptate.

Recent, într-o discuție profundă în cadrul unui podcast moderat de Mihai Morar, Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, a dezvăluit circumstanțele sfâșietoare în care a aflat despre moartea fiului său.

Cum a aflat Valentin Olariu că fiul lui a murit

Valentin Olariu povestește că vestea tragică nu i-a fost comunicată de autorități, ci de o angajată a firmei de pompe funebre, la cinci ore după accident.  Acest mod neașteptat și brutal de a afla despre pierderea unui fiu a adăugat un alt strat de suferință familiei Olariu.

„Valentin Olariu: M-am dus la muncă. În pauza de masă, la ora 10:30, am primit un telefon. Era o doamnă de la pompe funebre, mi-a spus: ”Domnul Olariu, sunt din 2 mai, am să vă dau o veste. Băiatul dumneavoastră a murit într-un accident”. Noi știind că băiatul nu a plecat cu mașina, știind că se mai fac farse, am închis imediat telefonul.(…) Accidentul a fost la 5:20. La 11 fără 20 m-a sunat doamna de la pompe funebre din Mangalia.

Mihai Morar: Deci nu te-a sunat niciun polițist, niciun procuror, că deja bănuiesc că ajunseseră acolo. Nu te-a sunat absolut nimeni din sistemul care e plătit să ne apere și să ne ofere siguranță și încredere.

Valentin Olariu: Nimeni nu m-a sunat, doar doamna de la pompe funebre. Mi-am sunat băiatul imediat după ce am închis cu doamna. Telefonul suna, dar nu răspundea. Am aflat ulterior că telefonul suna și era în buzunarul băiatului meu, în borsetă. Nu mi-a răspuns.

Am sunat soția, i-am spus: ”Mihaela, m-a sunat cineva din Mangalia și mi-a zis că Sebi nu mai există. A murit într-un accident”. ”Ce ai, Vali?! Nu se poate așa ceva! Nu există. A mințit cineva”. Am închis cu ea, ea i-a sunat pe prietenii lui Sebi, nu i-a răspuns niciunul. Eu mi-am făcut curaj și am mai sunat o dată pe doamna de la pompe funebre. Mi-a zis: ”Da, domnul Olariu. Credeam că v-au sunat cei de la Poliție. Noi suntem de la pompe funebre, l-am ridicat pe băiatul dumneavoastră de pe șosea și ne datorați 5 milioane (n.r. 500 de lei)”, a povestit tatăl lui Sebi, cu lacrimi în ochi, în cadrul podcast-ului „Fain și simplu”, moderat de Mihai Morar.

Părinți lui Vlad Pascu, acuzați de Valentin Olariu

Discuțiile despre accident au fost încărcate de controverse, mai ales după ce tatăl lui Vlad Pascu a făcut afirmații publice potrivit cărora Sebi și Roberta ar fi avut alcool în sânge și nu s-ar fi deplasat regulamentar în dimineața accidentului. Valentin Olariu respinge aceste acuzații, subliniind că tânărul și prietena sa respectau regulile de circulație și erau conștienți de măsurile de precauție necesare.

Mai mult, în urmă cu aproximativ o lună și jumătate, familia lui Vlad Pascu a încercat să organizeze o mediere, sugerând o compensație financiară pentru tăcerea familiei Olariu. Valentin Olariu a refuzat categoric această propunere, considerând-o o insultă la adresa memoriei fiului său.

„Valentin Olariu: Copiii au mers exact pe unde trebuia, exact pe unde să nu pățească ceva, să dea o mașină peste ei. Au mers aproape de gard. Era linie continuă, bordură și ei mergeau pe un terasament de pământ.

Mihai Morar: Te-ai întâlnit vreodată cu părinții lui Vlad Pascu?

Valentin Olariu: Niciodată și nici n-aș vrea. Acei oameni nu sunt oameni. Sunt niște monștri care au creat cel mai mare monstru. Banii i-au făcut să ajungă monștri și îmi asum când spun asta. Omul acesta(n.r. tatăl lui Vlad Pascu) nu se poate numi om. Are râsul acela malefic, când vorbește despre copiii noștri spune ”oamenii aceia”. Nu au cel mai mic sentiment de bunătate în ei.

Mihai Morar: Familia lui Vlad Pascu, de la producerea accidentului și până acum, a încercat să ia legătura cu voi?

Valentin Olariu: Acum o lună și jumătate, avocații noștri au fost chemați la o mediere unde nu am fost. Am refuzat. Cred că voiau să ne ofere bani pentru tăcerea noastră”, a mai mărturisit Valentin Olariu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: