Redactia.ro
Home » Știri » Declarațiile șocante ale unei experte OMS despre coronavirus. Când se va termina pandemia

Declarațiile șocante ale unei experte OMS despre coronavirus. Când se va termina pandemia

Declarațiile șocante ale unei experte OMS

O expertă din cadrul Organizației Mondiale a Sănătății a făcut mărturisiri șocante despre situația provocată de pandemia de coronavirus. Totodată, aceasta a declarat când va reveni întrega situație la normal.

Declarațiile șocante ale unei experte OMS despre coronavirus. Când se va termina pandemia

Soumya Swaminathan, directorul cercetătorilor de la OMS a vorbit despre situația provocată de COVID-19 și despre perioada în care virusul va dispărea.

Șefa cercetătorilor a declarat că inițiativa Covax, de a avea acces echitabil la vaccin al tuturor țărilor, va obține câteva sute de milioane de doze până la jumătatea anului 2021, pentru ca toate țările înscrise pentru vaccinul anti-covid să primească acest tratament.

Totodată, se pare că din cauza lipsei de fonduri, numărul dozelor de vaccin care vor fi distribuite va fi unul mic, motiv pentru care se așteaptă ca la sfârșitul anului viitor, vaccinul să fie disponibil pentru 2 miliarde de oameni.

Modul în care oamenii își imaginează că în ianuarie vom avea vaccinuri pentru întreaga lume și lucrurile vor începe să revină la normal – nu așa funcționează”, a spus aceasta.

Când vor apărea primele rezultate?

Potrivit șefei cercetătorilor de la OMS, un vaccin ar putea apărea la mijlocul lui 2021, iar în prima parte a anului vor apărea și primele rezultate. Astfel, întreaga situație creată de coronavirus ar putea dispărea abia peste cel puțin doi ani.

Avem nevoie ca 60% până la 70% din populație să dezvolte imunitate înainte să vedem o reducere dramatică a transmiterii acestui virus. De asemenea, nu știm cât timp vor proteja aceste vaccinuri – acesta este celălalt semn de întrebare: cât durează imunitatea?”, a explicat Swaminathan la o întâlnire virtuală găzduită de Fundația Națiunilor Unite.

Organizația Mondială a Sănătății a decis regulile de testare a unor remedii naturiste africane împotriva coronavirusului și termenele pentru strângerea și analizarea datelor.

Conform Digi24, testele clinice pentru medicamente și vaccinuri pot fi produse și aprobate în mai puțin de 60 de zile, iar dacă un medicament bazat pe medicină tradițională este sigur, OMS va recomanda producerea lui pe scară largă, a declarat Dr. Prosper Tumusiime, director pentru Sănătatea Universală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: