Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Simion are o nouă parteneră. Cine este iubita misterioasă a prezentatorului Tv

Răzvan Simion are o nouă parteneră. Cine este iubita misterioasă a prezentatorului Tv

GALERIE FOTO (2) Răzvan Simion are o nouă parteneră

Răzvan Simion pare că vrea să-și refacă viața alături de noua iubită. Au deja câteva luni de când prezentatorul Tv și Lidia Buble s-au despărțit după aproximativ cinci ani de relație.

Așadar, dacă artista nu și-a găsit încă sufletul pereche, se pare că Răzvan a reușit să treacă peste separarea de cântăreață.

Simion are iubita noua. Cine este noua iubita a lui Razvan Simion

Răzvan Simion este în prezent un bărbat liber să experimenteze după ce în urmă cu câteva luni s-a despărțit de artista Lidia Buble, după o relație de aproximativ șase ani.

În luna august, prezentatorul tv a fost surprins în timp ce se afla în vacanță în Turcia, alături de o femeie misterioasă. Ei bine, se pare că moderatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani nu se mai ascunde. Recent, au fost publicate pe rețelele de socializare imagini cu noua sa iubită, într-un club, împreună cu mai multe persoane din showbiz-ul românesc, printre care și colegul său, Dani Oțil.

Imaginile au fost publicate de prietenul acestuia, Tinu Vidaicu. Acesta a postat pe Instagram un clip video în care apare și Răzvan, alături de o bunetă tânără, cu părul lung. În videoclip, Răzvan se afla în picioare, părând că vrea să-i comunice ceva prietenului care filma. Momentan nu se știe cine este misterioasa brunetă cu care Răzvan Simion se pare că este într-o relație.

Razvan Simion si iubita

Răzvan Simion vacanță în Turcia cu noua iubită?!

La sfârșitul lunii august Răzvan Simion a fost surprins în Turcia alături de o femeie misterioasă. Prezentatorul, în vârstă de 40 ani a fost cazat la un hotel de lux din Beșiktaș, iar cât timp au fost văzuți în public, cei doi nu au împărtășit gesturi tandre. Ulterior, vedeta a fost contactată pentru a i se oferi dreptul la replică, dar aceasta a rămas suprinsă și a preferat să nu comenteze.

La începutul acestui an, Răzvan posta un mesaj pe Instagram în care anunța despărțirea de Lidia Buble. ”Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi… foști iubiți… actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept. Viață frumoasă, suflețel”, a fost mesajul emoționant al lui Răzvan Simion.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: